Możesz wziąć Adę, skoro się dogadujecie w kwestiach gustu, to tutaj jest duża szansa, że i Tobie się spodobam, przynajmniej w warstwie wizualnej, bo za charakter nie ręczę
Niektóre pomysły krystalizują się w głowie długo, ale gdy już przybiorą realne kształty, to potrafią tak nami zawładnąć, jak ja Tobą niebawem na karaibskiej plaży w aktach seksualnego katharsis
Niektóre pomysły krystalizują się w głowie długo, ale gdy już przybiorą realne kształty, to potrafią tak nami zawładnąć, jak ja Tobą niebawem na karaibskiej plaży w aktach seksualnego katharsis
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.