• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
A to jak facet trochę popracuje to się świat zawali?😂 to już nie ma nic „z dobroci serca” rozumiem?

Oczywiście, że są inne rzeczy, dla których się wraca, ale akurat mnie te inne nie interesują😉
Akurat jakbyśmy przestali pracować to by się zawalił. :p Oj mam dużo dobroci serca za dużo.

Powinienem zostać zimnym draniem. ^_^

Wraca się... tzn. powtórka?

Mężczyzna

Image

Erotoman
Szczerze? Nie wiem. Ja też lubię dominować w życiu, ale w łóżku, może 25-30%. Nie zależy to od płci, charakteru, więc może ktoś podzieli się z nami odpowiedzią😉
Po co zakładać jakąkolwiek rolę? Może i dominuję w czasie uniesień i to się różnie manifestuje, ale po prostu jestem w stanie flow, jeśli chodzi o namiętność, i nie chcę tego badać ani procentowo, ani jakąkolwiek inną miarą, bo po co? :) A jak jest u innych - podpinam się, chętnie przeczytam :)

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Szczerze? Nie wiem. Ja też lubię dominować w życiu, ale w łóżku, może 25-30%. Nie zależy to od płci, charakteru, więc może ktoś podzieli się z nami odpowiedzią😉
Też lubię decydować na co dzień przez co żremy czasem się z żoną bo to taki sam typ charakteru. Natomiast chciałbym żeby kiedyś trochę była bardziej dominującą w łóżku a ja chętnie bym się poddał jej rozkazom. Sam tego nie ogarniam