• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem

F

FikuMiku123

Guest
Tak naprawdę nikt do końca nie może być pewien, że współmałżonek kiedyś nie przyprawił nam rogów. Może tak, może nie. Czego oczy nie widzą... Ale wyrażanie zgody na sex z osobą trzecią i jeszcze oglądanie tego ?. Są pewne rzeczy, które w mojej głowie są nie do przyjęcia

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Nie da się nikogo upilnować. Ja swojej powiedziałem, że jak mnie ma chęć zdradzić to niech to zrobi tak, żeby palcami na mnie nie pokazywali. W tym roku jedzie sama na wczasy z koleżanką i dzieciakami... obawiam się że popuści wodze fantazji i się z kimś bzyknie. Jeśli tak, to na zdrowie. Grunt żeby się nikt nie dowiedział.

Mężczyzna

seattle

Podrywacz
Panów wyżej osobiście nie do końca rozumiem. Sam mam fantazję, że ktoś bzyka moja żonę przy mnie ale zgadzanie się na zdradę nie jest chyba normalne. Dwoje osób się kocha i jest sobie wiernym, zdrada osobiście mnie by mocno zabolała, w odwrotnej sytuacji było by tak samo. Co innego gdy umyślnie za zgodą obojga zaprosi się kogoś obcego do sexu, taka sytuację jeszcze mogę zrozumieć.

Mężczyzna

Matt123

Cichy Podglądacz
moja też była
ale sam tego chciałem

postanowiłem zrobić żonie prezent urodzinowy Jesteśmy małżeństwem po 40
20 lat po ślubie..
Moja żona atrakcyjna brunetka szczupła , wydepilowana (sam o to dbam)
postanowiłem poszukać jej kochanka na jej urodziny
Powiedziałem jej o ty wcześniej i się zgodziła
znalazłem fajnego ogarniętego faceta
w dniu jej urodzin spotkaliśmy się z nim w kawiarni
Porozmawialiśmy , zonie się spodobał i powiedziała ze się zgadza ,aby spędzić z nim ten dzień
Odprowadziłem ich do jego mieszkania
pocałowałem żonę i życzyłem jej dobrej zabawy z okazji urodzin i wyszedłem ,zostawiłem ich samych.
Spotkanie trwało 3h ja czekałem na zonę pod blokiem w samochodzie ..w międzyczasie moja żona połączyła się ze mną video przez Messengera wiec miałem okazje przez chwile oglądać co dzieje się na górze.
Cóż niesamowite emocje jakie przezywałem od zazdrości przez podniecenie tego nie da się opisać:)
po 3 godzinach dostałem sygnał ze już kończą
wszedłem na górę moja żona i on byli jeszcze nadzy
Ona zadowolona rozpromieniona , zaspokojona , wyruchana ,szczęśliwa .
żona właśnie się ubierała
założyła tylko sukienkę na swoje nagie ciało to było w lecie
pożegnaliśmy się z jej kochankiem
złapałem ja za rękę wyszliśmy od niego
Żona pocałowała mnie i podziękowała mi mówiąc ze to były najlepsze urodziny i najwspanialszy prezent w jej życiu
wróciliśmy do domu , opowiadała mi wszystko i kochaliśmy się do rana . Jak powiedziała mi tej nocy żona z nim się rżnęłam a z tobą się kocham to było dla niej niesamowite przeżycie:)
Nigdy więcej sie z nim nie spotkaliśmy , aby nie popsuć tej chwili i tego wrażenia .
To wzmocniło nasz związek , dodało pikanterii i rozbudziło nasze zmysły.
Taka zabawa nie jest dla każdego ..ale nam się sprawdziła i naprawdę była cudowna:)
Aktualne??rownież podzielę się swoim doświadczeniem ..?

Mężczyzna

elo ☺️☺️☺️☺️

Cichy Podglądacz
Racja - też odniosłem wrażenie, że crap1966 zakładając ten temat liczył na znalezienie samych potakiwaczy, którzy będą mu pisać: Tak tak, masz rację, tak, tak, twoja żona to puszczalska dziwka" itd. A potem się wściekł, bo poszło nie po jego myśli.
Tylko że to co on robi, jest toksyczne.
Jest agresywny wobec tych, którzy mają inne zdanie, i jest wręcz groteskowo bezrefleksyjny.
Traktuje to forum jak ściek, do którego można wylać wszystkie swoje psychiczne brudy bez patrzenia ludziom w oczy.
A użytkownicy tego forum nie są tu za karę, tylko dla pewnej wspólnej przyjemności. Nawet jeśli ta przyjemność musi czasem być ujęta w cudzysłów, gdy ktoś wrzuca grafikę, gifa czy tekst zniesmaczający tych, którzy mają skrajnie inne upodobania albo pisze niechciane PW o chamskiej treści.
Dokładnie mądre słowa, dwie strony są winne.. puściła się bo pewnie była rutyna w małżeństwie lub monotonija.pozdrawiam