Uwielbiam jak dzieci są u dziadków a my sami w domu oboje chodzimy nago i te jej cycuszki
Fajnie, że sam się nią zachwycasz ale spróbuj pokazać żonkę innym. To jest o poziom wyższe podniecenie i satysfakcjaUwielbiam jak dzieci są u dziadków a my sami w domu oboje chodzimy nago i te jej cycuszki
DziękiPiękna <3
No widzisz każdy czerpie jakąś satysfakcję. Ja uwielbiam podziwiać cudze żonki a świadomość tego , że to podoba się jej facetowi jest mega podniecająceMoja żona ma konto na instagramie. Czasem czyta mi to co do niej piszą różni faceci. Podnieca mnie myśl, że innych kręci moja żona
może chciałbyś się pochwalićpodnieca mnie jak inni faceci patrzą na moją nagą żonęMegadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB - Movies, TV and Celebrities
(Megadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB) provides secure cloud storage for your photos, videos, music and other files.megadrive.pl
Ja chetnir na nia popatrze . Napisz na priv . Zgadamy siepodnieca mnie jak inni faceci patrzą na moją nagą żonęMegadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB - Movies, TV and Celebrities
(Megadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB) provides secure cloud storage for your photos, videos, music and other files.megadrive.pl
Może wrzuci jakąś fotę w legginsach? W pończochach już znamy, superTeż mnie kręci gdy moja dziewczyna pokazuje swoje ciało. Często chodzi w obcisłych rzeczach, a jej kolekcja legginsów znacząco się powiększyła od momentu naszego poznania. Co do stroju kąpielowego ma taki który świetnie eksponuje jej piersi jak i pośladki.
/Rafał
Dobra mysl ! ZałóżMoze gdzies nq chmurze wrzucicie j pokazecie
Ladna żona to można sie chwalic
Też bym był zainteresowany taka zabawąDobra mysl ! Załóż
Działajcie ! założyc i podać link tylko znajomym i zaufanymTeż bym był zainteresowany taka zabawą
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Lubię gdy żona opowiada mi o innych | Fetysze i perwersje | 11 | |
W | Lubię dojrzałe kobiety | Ogłoszenia | 5 | |
D | Lubię oglądać panie siedzące na toalecie | Fetysze i perwersje | 17 | |
P | Lubię seniorów | Seks | 3 | |
P | Lubię się dzielić | Opowiadania erotyczne | 2 |