• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubię gdy żona pokazuje swoje atuty

L

lucyfer69

Guest
Mnie jara przyglądanie się pięknym mężatką jara mnie to na maxa . Porządnie cudzej własności 😊

L

lucyfer69

Guest
Moja żona ma konto na instagramie. Czasem czyta mi to co do niej piszą różni faceci. Podnieca mnie myśl, że innych kręci moja żona :)
No widzisz każdy czerpie jakąś satysfakcję. Ja uwielbiam podziwiać cudze żonki a świadomość tego , że to podoba się jej facetowi jest mega podniecające

Kobieta

Laskotek

Cichy Podglądacz
Też mnie kręci gdy moja dziewczyna pokazuje swoje ciało. Często chodzi w obcisłych rzeczach, a jej kolekcja legginsów znacząco się powiększyła od momentu naszego poznania. Co do stroju kąpielowego ma taki który świetnie eksponuje jej piersi jak i pośladki.
/Rafał

Mężczyzna

Kriss12

Cichy Podglądacz
Też lubię jak moja się zachęcająco ubiera. Podoba mi się jak inni na niej zawieszają oko. Zresztą ona też to lubi choć nie zawsze . Bo czasami faceci są w tym zbyt perfidni . Ale generalnie fajna sprawa

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Też mnie kręci gdy moja dziewczyna pokazuje swoje ciało. Często chodzi w obcisłych rzeczach, a jej kolekcja legginsów znacząco się powiększyła od momentu naszego poznania. Co do stroju kąpielowego ma taki który świetnie eksponuje jej piersi jak i pośladki.
/Rafał
Może wrzuci jakąś fotę w legginsach? W pończochach już znamy, super :)