Uwielbiam jak dzieci są u dziadków a my sami w domu oboje chodzimy nago i te jej cycuszki
Fajnie, że sam się nią zachwycasz ale spróbuj pokazać żonkę innym. To jest o poziom wyższe podniecenie i satysfakcjaUwielbiam jak dzieci są u dziadków a my sami w domu oboje chodzimy nago i te jej cycuszki
DziękiPiękna <3
No widzisz każdy czerpie jakąś satysfakcję. Ja uwielbiam podziwiać cudze żonki a świadomość tego , że to podoba się jej facetowi jest mega podniecająceMoja żona ma konto na instagramie. Czasem czyta mi to co do niej piszą różni faceci. Podnieca mnie myśl, że innych kręci moja żona![]()
może chciałbyś się pochwalićpodnieca mnie jak inni faceci patrzą na moją nagą żonęMegadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB - Movies, TV and Celebrities
(Megadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB) provides secure cloud storage for your photos, videos, music and other files.megadrive.pl
Ja chetnir na nia popatrze . Napisz na priv . Zgadamy siepodnieca mnie jak inni faceci patrzą na moją nagą żonęMegadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB - Movies, TV and Celebrities
(Megadrive.pl - Twój darmowy dysk 5GB) provides secure cloud storage for your photos, videos, music and other files.megadrive.pl
Może wrzuci jakąś fotę w legginsach? W pończochach już znamy, superTeż mnie kręci gdy moja dziewczyna pokazuje swoje ciało. Często chodzi w obcisłych rzeczach, a jej kolekcja legginsów znacząco się powiększyła od momentu naszego poznania. Co do stroju kąpielowego ma taki który świetnie eksponuje jej piersi jak i pośladki.
/Rafał
Dobra mysl ! ZałóżMoze gdzies nq chmurze wrzucicie j pokazecie
Ladna żona to można sie chwalic
Też bym był zainteresowany taka zabawąDobra mysl ! Załóż
Działajcie ! założyc i podać link tylko znajomym i zaufanymTeż bym był zainteresowany taka zabawą
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Lubię gdy żona opowiada mi o innych | Fetysze i perwersje | 11 | |
W | Lubię dojrzałe kobiety | Ogłoszenia | 5 | |
D | Lubię oglądać panie siedzące na toalecie | Fetysze i perwersje | 17 | |
P | Lubię seniorów | Seks | 7 | |
P | Lubię się dzielić | Opowiadania erotyczne | 2 |