Raczej jest to normalny fetysz... Ja osobiście nic do tego nie mam, a i jest to podniecające. Lecz mój partner najbardziej lubi gdy jestem na plaży całkiem naga
Jest to tak podniecające, ja często chodz do parku. Tam ściągam ubrania ,albo stoję zboku, albo jak idom faceci. To sobie idę po alejce, faceci aż buzię otwierają. Nigdy długo nie chodzę jednym miejscu ,zmieniam
Spróbuj mówię ci warto ,kiedyś szłam przez park . Facet bawił się kutasem ,usiadłam na przeciwko jego ściągnęłam majteczki. Facet tak się gapi, trzepał że myślałam że sobie urwie go . Skończył podszedł do mnie, zaczął dziękować, zapytał co może zrobić dla mnie. Ja że może mi stópki wy lizać, szybko bez słowa, lizał, całował mi stópki, przez pół godziny
Spróbuj mówię ci warto ,kiedyś szłam przez park . Facet bawił się kutasem ,usiadłam na przeciwko jego ściągnęłam majteczki. Facet tak się gapi, trzepał że myślałam że sobie urwie go . Skończył podszedł do mnie, zaczął dziękować, zapytał co może zrobić dla mnie. Ja że może mi stópki wy lizać, szybko bez słowa, lizał, całował mi stópki, przez pół godziny
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.