• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Która pozycja najlepsza do minetki?

Kobieta

monika84

Cichy Podglądacz
1 i 3 - oczywiście 1 normalnie na łóżku nie na żadnym niewygodnym krześle, 3 chyba nawet wolę bardziej jeśli chodzi o doznania, tylko że trzeba mieć cały czas lekko napięte mięśnie, żeby nie opaść partnerowi na twarz i z czasem trochę to męczące się robi, więc raczej jedyneczka najlepsza, kładę się, rozkładam nogi, a mąż zajmuje się resztą, pełen relaks. W dwójce jest jednak trochę słabe dojście do łechtaczki, a to dla mnie podstawa dobrej minetki, a czwóreczka trochę za bardzo ekwilibrystyczne. Ogólnie lubię też bardzo 69, w zasadzie w każdym ułożeniu.

Mężczyzna

Cioban

Cichy Podglądacz
Ja osobiście praktykowałem najwięcej 1, fajnie i przyjemnie i ma się nad wszystkim kontrole.
2 mnie jakoś nie kręci.
3 miałem tylko kilka razy, można by policzyć na palcach jednej ręki lecz uważam tą pozycję za bardzo fajną , a co do 4. Mmm może to być przeskok z 1 , ale widocznie nie jestem mistrzem “patelni“ co by partnerka z roskoszy aż nogi na szyje zarzucała i momentami podduszała 😉

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Ponieważ lubię kobiecą dominację i facesitting to najbardziej pasuje mi 2 i 3. W pozycji 2 świetnie wyeksponowana jest dupka i można fajnie wylizać też drugą dziurkę.
Pozycji 4 nie próbowałem, (jeszcze 😉) Pozycję 1 też lubię, szczególnie jeśli kobieta tak jak na zdjęciu dociska ręką głowę...