Oczywiście 2 i 3. Uwielbiam siadać mojemu mężowi na twarz żeby lizał mi cipę oraz to jak wypinam się do niego i liże mnie od tyłu. Na samą myśl robi mi się mokro do tego przydałby się drugi gruby kutas w buzi.
Oczywiście 2 i 3. Uwielbiam siadać mojemu mężowi na twarz żeby lizał mi cipę oraz to jak wypinam się do niego i liże mnie od tyłu. Na samą myśl robi mi się mokro do tego przydałby się drugi gruby kutas w buzi.
Nie jestem w stanie powiedzięc kora pozycja jest najlepsza. Każda jest dobra, w moim przypadku uzalężniona od sytuacji w jakiej sie znalazłem. A były niektóre, ze tak powiem ograniczające przestrzeń rozkoszy i wtedy np. 1
Ogólnie nie ma w seksie czegoś takiego jak dobra pozycja. To właśnie takie szablonowe myślenie sprawia, że po kilku latach małżeństwa popadacie w rutynę
Jak dla mnie 2 i 3 są bardziej satysfakcjonujące od pozostałych jednak z tą różnicą, że w 3 poz. wolała bym być odwrotnie do partnera tzn przodem w kierunku jego nóg, a nie głowy. Inny kierunek pozostawia większe pole manewru... partner może lepiej pieścić mój tyleczek i pośladki co u mnie osobiście ma znaczenie, a w miarę rosnącego podniecenia mogę szybko przejść do 69 i nie tylko czerpać ale też dawać przyjemność...
Do zrobienia minetki każda z tych pozycji jest dobra
każda pozycja, czas, miejsce i pora jest dobra na zrobienie porządnej minetki
Cholera, aż się pod jarałem teraz
Nie wnikajmy A wracając do posta to chociaż wszystkie pozycje są super to też najbardziej podoba mi się pozycja 3. Uwielbiam gdy żona tak masturbuje się na mojej twarzy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.