• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Która pozycja najlepsza do minetki?

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
W sumie to odpowiedź jest prosta… i w sumie oczywista… najlepsza pozycja do minetki to tak w której kobiecie jest przyjemnie a ile kobiet tyle wyborów… Więc jak masz już kobietę a ona ochotę na minetkę to po prostu.. zapy… w sumie to nie pytaj… sama Ci pokaże w której pozycji jej najprzyjemniej… chyba tyle w temacie… 🤷

W

WhitePinkRed

Guest
W sumie to odpowiedź jest prosta… i w sumie oczywista… najlepsza pozycja do minetki to tak w której kobiecie jest przyjemnie a ile kobiet tyle wyborów… Więc jak masz już kobietę a ona ochotę na minetkę to po prostu.. zapy… w sumie to nie pytaj… sama Ci pokaże w której pozycji jej najprzyjemniej… chyba tyle w temacie… 🤷
Zgodzę się w 100%!

Już pisałam, że lubię 4kę, ale nie napisałam powodu. Uwielbiam wręcz, czuć tę siłę fizyczną faceta, kiedy podnosi moje biodra. Jednak trochę tej siły potrzeba, żeby robić minetkę w takiej pozycji🤣 a nie tylko leżenie, jak takie dwie foki😆

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Zgodzę się w 100%!

Już pisałam, że lubię 4kę, ale nie napisałam powodu. Uwielbiam wręcz, czuć tę siłę fizyczną faceta, kiedy podnosi moje biodra. Jednak trochę tej siły potrzeba, żeby robić minetkę w takiej pozycji🤣 a nie tylko leżenie, jak takie dwie foki😆
Foczki, foczkami, ale trzeba wziąc pod uwage to, że żeby naprawdę robić to długo to pozycje trzeba zmieniać(bo inaczej plecy siadają xD), a język jest na tyle gibki, że dopasuje się do każdej wariacji. :p

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Każda z pozycji jest ciekawa do lizania cipki najfajniej połączyć lubię lizać i od tylu najpierw rozgrzać cipke a później można ostro w nią wejść natomiast najbardziej pasuje mi pozycja numer 4 można ostro wtopić się w cipke i kobieta wtedy wspaniałe szczytuje ☺️

Helena57

Nowicjusz
Dla mnie wygodna leżę jest 1 poddaje się pieszczotą ale często praktykuję nr.3 wtedy jestem bardzo aktywną ! SAMA poddaję cipę do wspaniałego pieszczenia

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

elninio1982

Nowicjusz
Ładne obrazki... ^^
Ale która pozycja najlepsza? Z tych czterech? W tym momencie mam ochotę długo mruczeć.. Wybieram 1!

(I teraz co?:) Powinnam położyć się naga na łóżku i zaczekać aż ktoś przyjdzie urzeczywistnić moje pragnienie? Na tym ta gra polega?;] )
Wiesz, możesz leżeć i czekać, a możesz poszukać kogoś i inne pozycje wykorzystać 😁 nawet te 1

Mężczyzna

elionn

Cichy Podglądacz
Polecam spróbować zrobić minetkę kobiecie jak ma nogi rozłożone do szpagatu/sznura. Mięśnie są troszkę bardziej napięte i doznania w trakcie orgazmu bardziej intensywne.

Mężczyzna

xD_Dx

Nowicjusz
Moja żona lubi tylko 1, ze wzgeldu że może się zrelaksować i odprężyć oddając się przyjności i doznaniom. Chociaż osobiście każdą lubię mniej lub bardziej ;) 2 i 3 jest przyjemna i mogę tak dłuuugo.
Co do szpagatu to spróbuję i dam znać ;)

Misteruv

Seks Praktykant
Zależy czy ja też chce mieć w tym czasie ssanego kutasa, jeśli tak to 69 jest bardzo fajna.
Jesli jednak chce zajac sie sam Pania to pozycja gdzie ona ma rozłożone nogi i leży na plecach a ja całuje jej uda i liże cipeczke. Czasami lubie też jak kobieta jest wypięta jak do pieska mozna sie zajać wtedy dwoma dziurkami i dać klapsa jak bedzie potrzeba 😏