• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy zaczęliście się masturbować?

Norbixxx

Cichy Podglądacz
Nie pamiętam dokładnie ale chyba w okolicy 11 lat. Ale moje początki były zabawne bo wtedy jeszcze nie miałem spermy więc orgazmy były, penis pulsował ale nic nie strzelało :p Ale może z pół roku później zaczęła się pojawiać powoli najpierw bardziej wyciekając a potem jak było więcej to zacząłem normalnie strzelać :D Miało to swoje plusy jak np. możliwość masturbacji w łóżku bez potrzeby wycierania czegokolwiek haha 😂

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
Zrobiłem to pierwszy raz jak miałem koło 11 - 12 lat: byłem sam w domu, znalazłem jakąś gazetkę mamy w której było zdjęcie nagiej Sonii Bohosiewicz w pończochach 😋😀 ani się obejrzałem, a już leżałem w swoim łóżku z wydrukowaną Sonią obok siebie i penisem w ręce. Do dziś pamiętam zdziwienie na widok mojego kutasa tryskającego po raz pierwszy spermą....

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Może w wieku 13 lat odkryłem masturbacje bylo ciekawe bo nie wiedziałem co się dzieje
No i za jakiś czas odkryłem masturbacje analną. I

Mężczyzna

facet30

Seks Praktykant
A jak w ogóle "dowiedzieliście się" o swojej seksualności ? Jak wiadomo edukacji seksualnej w polskiej szkole nie było i odbiło się to nieco na mnie - teraz wspominam to z rozbawieniem, ale wtedy nie było mi do śmiechu. W wieku dziecięcym mój penis zaczął stawać w czasie kąpieli - oczywiście nie wiedziałem czemu i mało mnie to interesowało - po prostu stawał to stawał. W wieku 12 lat jednak zacząłem się niepokoić - erekcje pojawiały się nie tylko w czasie kąpieli ale także przed telewizorem na jakimś filmie itp. Starałem się to ukryć oczywiście, ale jednocześnie nie wiedziałem czemu tak się dzieje - skojarzyłem to z... prostatą... Kilkanaście lat temu nie miałem dostępu do neta a w telewizji trąbili o chorobach prostaty, że to problem intymny i że na to faceci umierają... Pamiętam, że przez kilka dni byłem naprawdę przerażony, bo byłem pewien, że jak staje i jest "prosty" to jestem chory na prostatę... Nikomu o tym nie powiedziałem, przerażenie jakoś przeszło a niedługo później przeczytałem o masturbacji (lub kolega mi powiedział, nie pamiętam) i w łazience sprawdziłem o co chodzi... Penis stanął i zgodnie z instrukcją zacząłem go masować aż nagle zamroczyło mnie przed oczami i przeżyłem pierwszy orgazm, chyba nawet z wytryskiem. A potem poszło już z górki... :)

Nadmienię, że historia wydarzyła się naprawdę i nie jest zmyślona choć na taką może wyglądać. Teraz jestem dorosły i czytam o edukacji seksualnej, że jest na kiepskim poziomie. Ano jest... była i jest na kiepskim poziomie. W wieku 12 lat powinienem o erekcji coś wiedzieć i to ze szkoły, ale niestety - wtedy było to nie do pomyślenia. I co gorsza jest nadal z tego co słyszę...

Mężczyzna

MikeMH4

Podrywacz
Ja zacząłem się masturbować w gimnazjum (pierwsza lub druga klasa, nie pamiętam dokładnie). Akurat był wtedy piątek około 12-tej w nocy, oglądałem jakiś francuski erotyk na Tele 5. Miałem wtedy silną erekcję, więc ściągnąłem majtki, najpierw powoli zacząłem go pocierać ręką, później oraz szybciej i na końcu doznałem swojego pierwszego wytrysku, to było cudowne uczucie. Od tamtej pory masturbuję się regularnie 😉

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Ja zacząłem się masturbować w gimnazjum (pierwsza lub druga klasa, nie pamiętam dokładnie). Akurat był wtedy piątek około 12-tej w nocy, oglądałem jakiś francuski erotyk na Tele 5. Miałem wtedy silną erekcję, więc ściągnąłem majtki, najpierw powoli zacząłem go pocierać ręką, później oraz szybciej i na końcu doznałem swojego pierwszego wytrysku, to było cudowne uczucie. Od tamtej pory masturbuję się regularnie 😉
Ale masz dobrą pamięć 😀

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Hmmm to było jak miałam 14 lat, tylko nie wiem w którym miesiącu.... Może w maju 🤔...
Potem wmówiono mi, że to jest niedobre, szkodzące zdrowiu, że jestem uzależniona(do 7x na miesiąc) itp...I potem musiałam zaprzestać na b. dłuugi czas 🙁.
Wróciłam do masturbacji w tamtym roku. Teraz to jest do 20x na miesiąc i nie czuję się uzależniona 😊.

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Hmmm to było jak miałam 14 lat, tylko nie wiem w którym miesiącu.... Może w maju 🤔...
Potem wmówiono mi, że to jest niedobre, szkodzące zdrowiu, że jestem uzależniona(do 7x na miesiąc) itp...I potem musiałam zaprzestać na b. dłuugi czas 🙁.
Wróciłam do masturbacji w tamtym roku. Teraz to jest do 20x na miesiąc i nie czuję się uzależniona 😊.
Ludzie mają głupie przesądy

X

xwin1990

Guest
Chyba jeszcze za czasów gdy Hobbici mieszkali w swojej dolinie a krasnoludy zamieszkiwały samotną górę :LOL:. Pradawne czasy to były :unsure: