Miesięczny staz na forum potwierdził moje zyciowe spostrzeżenia, że najlepsze do interakcji są dziewczyny w przedziale 30 - 40 lat zycia. Są w miare ustabilizowane emocjonalnie. Są otwarte, nie musza niczego udawac. Nadszedl w koncu ich czas zabawy. Faceta czytają jak otwarta ksiązke, nie ma przed nimi tajemnic. Wiedzą, że moga wyluzować. Atrakcyjność fizyczną i ubranie maja juz zakodowane w swoich ruchach. doskonale wiedza co im pasuje a co nie. Wyleczyły się juz z kompleksów. Bawia sie facetami lub z facetami. Jedyny problem w tej inerakcji to to, że nie będa z toba rozmawiac, nawet w charakterze przystawki
Każda mi się podoba . Byłem z nieśmiała nastolatką która chciała poznać starszego . to bylo super doświadczenie , taki delikatny seks.
Byłem ze starszą od siebie, która żałowała braku eksperymetów w swoim życiu i mnie zajeździła i zadziwiła co można robić z seksem
Wglądowo rzeczywiście może i czasami nie ma różnicy...ale mentalnie wielka przepaść między nastolatką a nastolatką po 30 . Z tymi po 30 będzie większa szansa na normalną interakcję
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.