• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie kobiety najbardziej Wam się podobają? (wiek)

Mężczyzna

Spirit

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie kobiety pełnoletnie do 41 lat. Przynajmniej z takimi mam doświadczenia. Młodsze to wiadomo, że fajne ciało, a te 35+ w końcu nie udają, że mają ochotę i mają pewien skill w łóżku. Teoretycznie jakby była zadbana >41 to też bym brał.

Mężczyzna

tomek81

Nowicjusz
18-30 najbardziej podniecają mnie małolatki od 18 lat podniecają mnie też starsze kobiety ale musza być zadbane spotykam się bardzo rzadko z 28 kobietą ma fajne cycki duże ale jest też otyła szukam raczej szczuplejszej ale nie patyka

C

col. Greg

Guest
O wieku kobiet nie wypada dyskutować, ale...
Mniej ważny jest wiek metrykalny, ważniejsze jest to jak kobieta wygląda, zachowuje się i czuje. Czasem kobieta 40 z dużym plusem jest młodsza duchem (a zdarza się, że i ciałem) od 25-latki.
Podsumowując: najbardziej podobają mi się te młode duchem, dojrzałe emocjonalnie, potrafiące się poruszać w zmysłowy sposób. Wiek? Sprawa drugorzędna.
mam jak Ty.

Mężczyzna

pawell1996

Seks Praktykant
Dla mnie osobiście wiek nie jest wyznacznikiem to tylko cyferki liczy się to co się ma w głowie mimo to nie powiem że starsze kobiety są mega ale niejedna młoda też jest super i normalna

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry