Tylko i wyłącznie full-bush, wychodzący z majtek! Kobieta musi być kobietą, nie noworodkiem! Poza tym dotyk włosów łonowych sprawia przyjemność. Na szczęście moda ta powoli, powoli wraca. Może nieco nieśmiało, ale wraca.
I tu muszę przyznać rację maxiowi. Chodzi mi o ten ból...
A tak po prawdzie to i to kusi i to nęci. Chyba zależy od kształtu, ulubionych zabaw, smaku itp. itd.
Dosłownie ból.. Dla mnie osobiście tylko ogolona bo wygląda to po prostu estetycznie, aczkolwiek rozumiem że to również kwestia naszego gustu i indywidualna sprawa partnerów.
Mi się podobają i ogolone i z włoskami. Jedno i drugie ma swój niesamowity urok. Przy czym przez mój brak doświadczenia mogę oceniać jedynie walory wizualne.
Ja lubię zarówno gładko ogoloną cipkę, jak i z paskiem włosów. Moja kobieta jest naturalną blondynką, co dla mnie jest czymś egzotycznym, więc zostawia dla mnie kępkę
Duch, moze daj swoje propozycje cipkowych fryzur tutaj? Bo w fotkach moze nie kazdy je znajdzie a szkoda..
Co do tematu: czasem jakis pasior, czasem trojkat, czasem zwyczajnie krotko przyciete. A ze ostatnio było krecenie nosem na łysa polane, wiec ta opcja została wykreslona z katalogu fryzur
No i na galerii nr 2 widać wyraźnie że ostatnia, która jest ogolona na zero, wyróżnia się in minus. Włoski są jednak potrzebne Ale to tylko moja opinia.
Z kolei fryzura przedostatniej, tej z fioletowymi majtkami, przypomina mi liść marihuany
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.