A ja tam najbardziej cenię kobiety, które są bardzo starannie wydepilowane w tamtych miejscach. Nie ma dla mnie nic przyjemniejszego, niż dotknięcie językiem tego smakowitego miejsca i poczucie całkowitej gładkości. Aż chce się ją zjeść
Oczywiscie ze kobieta jak i facet powinni dbac o zarost w intymnych miejscach. Higienicznie i komfortowo a poza tym w seksie jest bardziej przyjemnie .
to kwestia gustu, moja dziewczyna się często depilowała, ale jak jej powiedziałem, że lubię włosy to się nie goli dla mnie. Ma takie fajne, długie włosy <3
kamel może zaproponuj jej zabawę i sam ją ogól?? Powiedz, że chcesz zobaczyć jak będzie wyglądała, smakowała, kup jakiś fajny żel do igraszek i zasugeruj, że lepiej będzie czuła wszystko gdy ją ogolisz...
kamel może zaproponuj jej zabawę i sam ją ogól?? Powiedz, że chcesz zobaczyć jak będzie wyglądała, smakowała, kup jakiś fajny żel do igraszek i zasugeruj, że lepiej będzie czuła wszystko gdy ją ogolisz...
wygolone są bardziej praktyczne, ale ja osobiście trochę fantazjuję nad taką nie do końca wygoloną. Chciałbym żeby miała trochę włosów łonowych, chociaż na te kilka- kilkanaście razy.
Ja na łyso, inaczej mi się nie podoba. Źle się czuje. Dla mnie to tak samo jak mieć owłosione nogi kiedyś raz zrobiłam paseczek ale to zupełnie nie dla mnie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.