No i na galerii nr 2 widać wyraźnie że ostatnia, która jest ogolona na zero, wyróżnia się in minus. Włoski są jednak potrzebne Ale to tylko moja opinia.
Z kolei fryzura przedostatniej, tej z fioletowymi majtkami, przypomina mi liść marihuany
Nie tylko Twoja opinia
Bo tez moja!
Kocham naturę i chronicznie nie znoszę kiedy dorosłe dziewczę usiłuje wmówić mi i mojemu Organowi coś, co przeczy jej wiekowi, lub co gorsza usiłuje okłamać mnie ze jest niezaspokojona muzułmanka.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.