• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Co nie zmienia faktu, że maxis nie jest artystą. 😁
Chociaż może te swoje dramaty mógłby przelać na papier i chociaż by na tym zarobił, ale musiał by zacząć pisać bardziej składnie i z sensem.
No pewnie, że nie jestem artystą, no ależ mi nowość .
Swoimi pierdołami nie będę gotówki sobie nabijał.

Kobieta

kaami

Podrywacz
A skąd wiesz? Znasz go? To kim jest?
Ja na przykład dostaję co roku tantiemy wykonawcze i autorskie. Czyli kiedyś z artystą coś wspólnego miałem ....
Nie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Nie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.
aaa .... to taki "dedukator" jest z Ciebie :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Zgadłaś, wygrałaś lodówkę z Internetem :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jakie za nic? Były wiadomości?

Obróć sie o 90 stopni w prawo, przejdź 35 kroków, skieruj się na wschód i idź do najbliższego drzewa, o brać się w lewo i zrób 86 kroków. Właśnie tam.
A weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.

Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
A weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.

Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.
Myślałeś, że podam adres ? Jak do prostytutki

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel

Zobacz. Nawet tutaj wylatujesz z zakrętu. Ja naprawdę, szczerze, poprosiłem o definicję "normalnej" kobiety. Według Ciebie. Może być jakąś Tobie polecił :) - top akurat żart, bo nie jestem stręczycielem ani swatką. Pewnie tez nie zrozumiesz tego żartu ale inni zrozumieją o co mi chodzi.
Masz nieźle w głowie pomieszane - jeśli chodzi o relacje społeczne. Ja tez mam, ale nie musze płacić za uwagę innych ludzi.