• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Co nie zmienia faktu, że maxis nie jest artystą. 😁
Chociaż może te swoje dramaty mógłby przelać na papier i chociaż by na tym zarobił, ale musiał by zacząć pisać bardziej składnie i z sensem.
No pewnie, że nie jestem artystą, no ależ mi nowość .
Swoimi pierdołami nie będę gotówki sobie nabijał.

Kobieta

kaami

Podrywacz
A skąd wiesz? Znasz go? To kim jest?
Ja na przykład dostaję co roku tantiemy wykonawcze i autorskie. Czyli kiedyś z artystą coś wspólnego miałem ....
Nie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Nie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.
aaa .... to taki "dedukator" jest z Ciebie :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Zgadłaś, wygrałaś lodówkę z Internetem :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jakie za nic? Były wiadomości?

Obróć sie o 90 stopni w prawo, przejdź 35 kroków, skieruj się na wschód i idź do najbliższego drzewa, o brać się w lewo i zrób 86 kroków. Właśnie tam.
A weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.

Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
A weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.

Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.
Myślałeś, że podam adres ? Jak do prostytutki

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel

Zobacz. Nawet tutaj wylatujesz z zakrętu. Ja naprawdę, szczerze, poprosiłem o definicję "normalnej" kobiety. Według Ciebie. Może być jakąś Tobie polecił :) - top akurat żart, bo nie jestem stręczycielem ani swatką. Pewnie tez nie zrozumiesz tego żartu ale inni zrozumieją o co mi chodzi.
Masz nieźle w głowie pomieszane - jeśli chodzi o relacje społeczne. Ja tez mam, ale nie musze płacić za uwagę innych ludzi.