• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A to już nie do mnie pytanie.
Sugerowanie maxisowi, aby nie pisał o radości ze spotkań z panią prostytutką, mogę nawet zrozumieć, no bo ileż można czytać cały czas te same świadectwa z satysfakcji seksualnej. Istotne wydaje mi się to jednak, że cały czas czytają panie na forum jego posty, a nie pomijają jego posty.
Jak ćmy do ognia;):LOL:

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
W uzupełnieniu mojego postu wyżej. Maxis to pułapka na prawdziwe kobiety i przykład na to, że każdy ma szansę na poznanie kogoś.
Jak pisałeś Stroik, nikt nie wie co siedzi w głowie kobiety. Otóż jest w tej głowie zakodowana chęć niesienia pomocy i naprawiania, w szczególności "złych" lub niezdarnych chłopców. Jest to od silniejsze od ich woli. Nie będę rozwijał przyczyn takiego stanu rzeczy.
Oficjalnie nie ukrywają niechęci do tych typów i gardzą nimi. Jednak jest w nich ciekawość co do tego rodzaju osobników, a jednocześnie chęć sprawdzenia siebie jako skutecznej pomocnicy:p
Po za tym działa mechanizm modelowania faceta do swoich potrzeb jaki by nie był, a tu jest ciekawe wyzwanie dla pracowitych pszczółek☺️
Tym bardziej, że jak zauważyłeś biologiczny argument jakim dysponuje Maxis zachęca do takich działań😉🤭
Podsumowując - nie ma takiego miejsca, gdzie nie można kogoś poznać. Kwestia przeniesienia do realu i mamy komplet:LOL:

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
W uzupełnieniu mojego postu wyżej. Maxis to pułapka na prawdziwe kobiety i przykład na to, że każdy ma szansę na poznanie kogoś.
Jak pisałeś Stroik, nikt nie wie co siedzi w głowie kobiety. Otóż jest w tej głowie zakodowana chęć niesienia pomocy i naprawiania, w szczególności "złych" lub niezdarnych chłopców. Jest to od silniejsze od ich woli. Nie będę rozwijał przyczyn takiego stanu rzeczy.
Oficjalnie nie ukrywają niechęci do tych typów i gardzą nimi. Jednak jest w nich ciekawość co do tego rodzaju osobników, a jednocześnie chęć sprawdzenia siebie jako skutecznej pomocnicy:p
Po za tym działa mechanizm modelowania faceta do swoich potrzeb jaki by nie był, a tu jest ciekawe wyzwanie dla pracowitych pszczółek☺️
Tym bardziej, że jak zauważyłeś biologiczny argument jakim dysponuje Maxis zachęca do takich działań😉🤭
Podsumowując - nie ma takiego miejsca, gdzie nie można kogoś poznać. Kwestia przeniesienia do realu i mamy komplet:LOL:
Idealnie to ująłeś. (y)

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
No to ja też mówiłem, że byłem w kilku barach - nic, w pracy - nic, a w pozostałych 3 rzeczach co wymieniłeś, to przecież się każdej nie będę napotkanej pytał jak idiota: "Przepraszam, czy jesteś mną zainteresowana?" bo mnie w końcu posądzą za niepoczytalnego i wyślą mnie do Kobierzyna a tam se nie porucham jak na wolności.
A to na dzień dobry pytasz czy są Tobą zainteresowane? To się nie dziwię, że nie są.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
[...] To kobiety i wartościowi mężczyźni mają teraz większy wybór. Rynek matrymonialny, a raczej seksualny nie ma barier wejścia na ten rynek. Jest globalny. Mechanizmy rynkowe tworzą absolutnych zwycięzców i absolutnych przegranych. W XIX w. wolny rynek stworzył kapitalistów i rentierów, ale na nich pracowali "wyzuci z ziemi" po kilkanaście godzin dziennie. Nawet krytycy marksizmu to przyznają. [...]
Różnica pomiędzy tamtymi czasami, a obecnymi jest jedna. Dawniej rodząc się biednym zazwyczaj również biednym umierałeś. Obecnie Masz możliwość zmienić swoją "klasę". Wystarczy zabrać się za naukę, rozwinąć, znaleźć lepszą pracę, zacząć lepiej zarabiać, a potem droga jest już prosta do lepszego wyglądu i zarazem większych możliwości na rynku matrymonialnym. Jeśli powiesz mi, że tak nie jest to najwyraźniej nie próbowałeś nawet podążyć tą drogą.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ryzykowny avatar. Mogą Ci zarzucić, że reklamujesz...no ten , tego . Nie docenią, że przybliżasz nam swoje oblicze;)
Dokładnie chodzi o rozstaw palców trzymających telefon🤭
Nie dziękuj:)
Dobrze kombinujesz. Moja szkoła. Oczywiście rozstaw prezentuje sprzęt w stanie spoczynku 😆😅😉