Nie rozumiem.Czyli klasyk "Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?"
Nie rozumiem.Czyli klasyk "Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?"
To może warto wyciągnąć wnioski, że piszesz o niej za dużo? Niedługo zacznie każdemu z lodówki wyskakiwać.Oj nazywam tak ją inaczej, bo już niektórym się przejadło.
A skąd wiesz? Znasz go? To kim jest?Co nie zmienia faktu, że maxis nie jest artystą.![]()
No pewnie, że nie jestem artystą, no ależ mi nowość .Co nie zmienia faktu, że maxis nie jest artystą.
Chociaż może te swoje dramaty mógłby przelać na papier i chociaż by na tym zarobił, ale musiał by zacząć pisać bardziej składnie i z sensem.
No wiesz, sukcesami się trzeba chwalić, jeśli już to zamknij oczy i nie czytaj i nie odpowiadaj na moje posty jak Ci to nie pasi i już.To może warto wyciągnąć wnioski, że piszesz o niej za dużo? Niedługo zacznie każdemu z lodówki wyskakiwać.
Nie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.A skąd wiesz? Znasz go? To kim jest?
Ja na przykład dostaję co roku tantiemy wykonawcze i autorskie. Czyli kiedyś z artystą coś wspólnego miałem ....
No że ty tak chcesz. A ogólnie to taki mem jestNie rozumiem.
Jak Ty tego bana dostajesz? Ja ciągle piszę jakieś pierdoły i nicOkej. Też kpiłem i bana dostałem.
aaa .... to taki "dedukator" jest z CiebieNie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.
Zgadłaś, wygrałaś lodówkę z InternetemNie wiem, ale przypuszczam, że by się tym pochwalił. W którymś poście (już nie wiem w którym wątku) pisał, że na speed dates dziewczyny go pytały czy gra na jakimś instrumencie i oburzył się, że pewnie szukają bogatego artysty, więc zakładam, że on nim nie jest.
Jakie za nic? Były wiadomości?Tak ,faktycznie, kur... lubię wyrzucać kasą w błoto za nic!
Obróć sie o 90 stopni w prawo, przejdź 35 kroków, skieruj się na wschód i idź do najbliższego drzewa, o brać się w lewo i zrób 86 kroków. Właśnie tam.To powiedz gdzie, konkretnie, jeśli się tak upierasz, że wszędzie.
Nadal nie kumam, ale jak mem to mam prawo nie kumać.No że ty tak chcesz. A ogólnie to taki mem jest
A weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.Jakie za nic? Były wiadomości?
Obróć sie o 90 stopni w prawo, przejdź 35 kroków, skieruj się na wschód i idź do najbliższego drzewa, o brać się w lewo i zrób 86 kroków. Właśnie tam.
Każdy ma prawo do jakichś interpretacji czytanego tekstuaaa .... to taki "dedukator" jest z Ciebie![]()
Myślałeś, że podam adres ? Jak do prostytutkiA weź i co mi z tych wiadomości, o real mi chodziło, jeśli by i o wiadomości tylko chodziło to bym mógł z sztuczną inteligencją za darmo sobie porozmawiać, bo są już takie programy darmowe.
Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.
Jesteś tak zabawny, że aż zapomniałam się zaśmiać.Zgadłaś, wygrałaś lodówkę z Internetem![]()
Wiedziałem, że nie powiesz, bo nie wiesz, albo nie mówisz celowo, i dla siebie je wszystkie trzymasz, albo sam jesteś chatbotem i nie dajesz rady odpowiedzieć na moje pytanie.
Ze Mną nie trzebaCzyli klasyk "Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?"
ruchać się nie trzeba ....Ze Mną nie trzeba![]()
Taki Pan łatwy, Panie Ciastku?Ze Mną nie trzeba![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać osób do wymiany opowiadan? | Opowiadania erotyczne | 1 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 |