Z wiekiem obniżam poprzeczkę ,ale do dziewczyny z Bałut startu nie mamTaki Pan łatwy, Panie Ciastku?![]()
Z wiekiem obniżam poprzeczkę ,ale do dziewczyny z Bałut startu nie mamTaki Pan łatwy, Panie Ciastku?![]()
Z dziewczynami z Bałut trzeba chodzić.Z wiekiem obniżam poprzeczkę ,ale do dziewczyny z Bałut startu nie mam![]()
Z tym że jak chłopak z Widzewa to chyba konflikt interesówZ dziewczynami z Bałut trzeba chodzić.![]()
Mieszkam w tej części gdzie "Widzew pany"Z tym że jak chłopak z Widzewa to chyba konflikt interesów?
To już wiemy gdzie szukać realnych osób...na Bałutach...temat do zamknięciaMieszkam w tej części gdzie "Widzew pany"![]()
Adresu nie chciałem, ogólnie się pytałem i tak dla jaj, skoro tak wielce twierdzisz, że są wszędzie te fajne dziewczyny, bo ja nigdzie takowych nie widuje.Myślałeś, że podam adres ? Jak do prostytutki
Mów do mnie po Polsku i prosto a nie sarkazmami, ledwo Cię teraz zrozumiałem.Jesteś tak zabawny, że aż zapomniałam się zaśmiać.
To już Twój problem jak nie rozumiesz tak prostych rzeczy.Mów do mnie po Polsku i prosto a nie sarkazmami, ledwo Cię teraz zrozumiałem.
O człowieku... tyle razy to było mówione. W barze, w pracy, w parku, w galerii, w tramwaju.Adresu nie chciałem, ogólnie się pytałem i tak dla jaj, skoro tak wielce twierdzisz, że są wszędzie te fajne dziewczyny, bo ja nigdzie takowych nie widuje.
Ależ oczywiście, że na Bałutach można szukać. Ja nie szukałem, a skończyliśmy z panną w łóżku.To już wiemy gdzie szukać realnych osób...na Bałutach...temat do zamknięcia![]()
Ależ dziękuję za wytłumaczenie... Tobie też życzę miłego dnia!To już Twój problem jak nie rozumiesz tak prostych rzeczy.
No to ja też mówiłem, że byłem w kilku barach - nic, w pracy - nic, a w pozostałych 3 rzeczach co wymieniłeś, to przecież się każdej nie będę napotkanej pytał jak idiota: "Przepraszam, czy jesteś mną zainteresowana?" bo mnie w końcu posądzą za niepoczytalnego i wyślą mnie do Kobierzyna a tam se nie porucham jak na wolności.O człowieku... tyle razy to było mówione. W barze, w pracy, w parku, w galerii, w tramwaju.
Maxis....Ja już wiem.... Ty powinieneś się skumać z niejaką @niezrozumianaTak ogólnie jak się to czyta niektórych posty to tylko mi się nasuwa tekst kręcąc głową: Ja prdl, co za zje... . Nie dziwię już czemu znaleźć normalnej kobiety na stałe nie mogłem i nawet już nie chcę, bo wszystkie takie normalne mają nasr... w głowach. Jakieś kur... ideologie, filozofie tworzą i niech se kur... same siedzą i same umrą, że nawet nikt nie będzie miał kto ich pochować i nie będzie nikt o nich pamiętał. Jak to dobrze, że są takie Panie na godzinkę... jak te normalne dziewczyny byłyby w połowie takie jak te Panie, to by te Panie normalnie by zbankrutowały.
A faceci nie którzy tutaj też, mówisz im po 1000 razy a tu normalnie jakby pier... grochem kur... o ścianę, nic nie dociera, kompletnie, zero to max w ich przypadku.
Ja prdl, ale mamy społeczeństwo w Polsce, normalnie ja prdl no kur... wstyd, za niektórych rzecz jasna.
Trochę było mi Ciebie szkoda na początku ale teraz widać jaki z Ciebie człowiek. Niby taki biedny, samotny, oszukany przez złowrogie kobiety. Jedyny zły w tym wszystkim jesteś Ty.
Rozumiem, że 30lat celibatu może dać w kość ale spójrzmy prawdzie w oczy. Ty nie pragniesz kogoś do związku, nie traktujesz kobiet jako równe sobie tylko sprowadzasz je do roli obiektów seksualnych.
Pamiętaj....sam też nie jesteś idealny i warto popatrzeć na to, co możesz zmienić w sobie, jeśli nie możesz zmienić innych. Trudno by któraś mogła się Tobą na serio zainteresować, skoro z góry przyjmujesz już określoną negatywną postawę.
Fakt, przy tak nisko zawieszonej przez maxisa poprzeczce, łatwo kobietom znaleźć lepszego.A dlaczego którakolwiek miałaby się maxisem interesować? Zawsze może dziewczyna znaleźć sobie na rynku matrymonialnym kogoś lepszego.
Czy to dobrze? Powołujesz się nie raz na historię, ale czy dawne czasy były lepsze od obecnych, gdy mamy większy wybór?W drugiej połowie lat 40-tych Polacy nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki do związku. Nawet osobnicy traktujący kobiety jako obiekty seksualne nie mieli takich problemów, przeskakiwali z kwiatka na kwiatek na kwiatek.
OdklejkaTak ogólnie jak się to czyta niektórych posty to tylko mi się nasuwa tekst kręcąc głową: Ja prdl, co za zje... . Nie dziwię już czemu znaleźć normalnej kobiety na stałe nie mogłem i nawet już nie chcę, bo wszystkie takie normalne mają nasr... w głowach. Jakieś kur... ideologie, filozofie tworzą i niech se kur... same siedzą i same umrą, że nawet nikt nie będzie miał kto ich pochować i nie będzie nikt o nich pamiętał. Jak to dobrze, że są takie Panie na godzinkę... jak te normalne dziewczyny byłyby w połowie takie jak te Panie, to by te Panie normalnie by zbankrutowały.
A faceci nie którzy tutaj też, mówisz im po 1000 razy a tu normalnie jakby pier... grochem kur... o ścianę, nic nie dociera, kompletnie, zero to max w ich przypadku.
Ja prdl, ale mamy społeczeństwo w Polsce, normalnie ja prdl no kur... wstyd, za niektórych rzecz jasna.
Nie oceniam tej sytuacji aksjologicznie.Fakt, przy tak nisko zawieszonej przez maxisa poprzeczce, łatwo kobietom znaleźć lepszego.
Czy to dobrze? Powołujesz się nie raz na historię, ale czy dawne czasy były lepsze od obecnych, gdy mamy większy wybór?
Samotność prowadzić może do obłędu. Dobrze zatem dla wszystkich, że maxis znalazł sobie panią prostytutkę. Nikt na tym nie traci.Odklejka![]()
Dobrze, ja też się cieszę, ale czy naprawdę musi w każdym wątku, w każdym poście bez przerwy to podkreślać? On na forum autentycznie prezentuje się jak po lobotomii mózguSamotność prowadzić może do obłędu. Dobrze zatem dla wszystkich, że maxis znalazł sobie panią prostytutkę. Nikt na tym nie traci.
A to już nie do mnie pytanie.Dobrze, ja też się cieszę, ale czy naprawdę musi w każdym wątku, w każdym poście bez przerwy to podkreślać?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać osób do wymiany opowiadan? | Opowiadania erotyczne | 1 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 |