• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
O człowieku... tyle razy to było mówione. W barze, w pracy, w parku, w galerii, w tramwaju.
No to ja też mówiłem, że byłem w kilku barach - nic, w pracy - nic, a w pozostałych 3 rzeczach co wymieniłeś, to przecież się każdej nie będę napotkanej pytał jak idiota: "Przepraszam, czy jesteś mną zainteresowana?" bo mnie w końcu posądzą za niepoczytalnego i wyślą mnie do Kobierzyna a tam se nie porucham jak na wolności.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Tak ogólnie jak się to czyta niektórych posty to tylko mi się nasuwa tekst kręcąc głową: Ja prdl, co za zje... . Nie dziwię już czemu znaleźć normalnej kobiety na stałe nie mogłem i nawet już nie chcę, bo wszystkie takie normalne mają nasr... w głowach. Jakieś kur... ideologie, filozofie tworzą i niech se kur... same siedzą i same umrą, że nawet nikt nie będzie miał kto ich pochować i nie będzie nikt o nich pamiętał. Jak to dobrze, że są takie Panie na godzinkę... jak te normalne dziewczyny byłyby w połowie takie jak te Panie, to by te Panie normalnie by zbankrutowały.

A faceci nie którzy tutaj też, mówisz im po 1000 razy a tu normalnie jakby pier... grochem kur... o ścianę, nic nie dociera, kompletnie, zero to max w ich przypadku.

Ja prdl, ale mamy społeczeństwo w Polsce, normalnie ja prdl no kur... wstyd, za niektórych rzecz jasna.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak ogólnie jak się to czyta niektórych posty to tylko mi się nasuwa tekst kręcąc głową: Ja prdl, co za zje... . Nie dziwię już czemu znaleźć normalnej kobiety na stałe nie mogłem i nawet już nie chcę, bo wszystkie takie normalne mają nasr... w głowach. Jakieś kur... ideologie, filozofie tworzą i niech se kur... same siedzą i same umrą, że nawet nikt nie będzie miał kto ich pochować i nie będzie nikt o nich pamiętał. Jak to dobrze, że są takie Panie na godzinkę... jak te normalne dziewczyny byłyby w połowie takie jak te Panie, to by te Panie normalnie by zbankrutowały.

A faceci nie którzy tutaj też, mówisz im po 1000 razy a tu normalnie jakby pier... grochem kur... o ścianę, nic nie dociera, kompletnie, zero to max w ich przypadku.

Ja prdl, ale mamy społeczeństwo w Polsce, normalnie ja prdl no kur... wstyd, za niektórych rzecz jasna.
Maxis....Ja już wiem.... Ty powinieneś się skumać z niejaką @niezrozumiana 😉

Szczerze....Za dużo ględzisz i narzekasz na kobiety. A teraz już nawet zaczynasz obrażać, co mi się nie podoba. Pamiętaj....sam też nie jesteś idealny i warto popatrzeć na to, co możesz zmienić w sobie, jeśli nie możesz zmienić innych. Trudno by któraś mogła się Tobą na serio zainteresować, skoro z góry przyjmujesz już określoną negatywną postawę.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Trochę było mi Ciebie szkoda na początku ale teraz widać jaki z Ciebie człowiek. Niby taki biedny, samotny, oszukany przez złowrogie kobiety. Jedyny zły w tym wszystkim jesteś Ty.
Rozumiem, że 30lat celibatu może dać w kość ale spójrzmy prawdzie w oczy. Ty nie pragniesz kogoś do związku, nie traktujesz kobiet jako równe sobie tylko sprowadzasz je do roli obiektów seksualnych.
Pamiętaj....sam też nie jesteś idealny i warto popatrzeć na to, co możesz zmienić w sobie, jeśli nie możesz zmienić innych. Trudno by któraś mogła się Tobą na serio zainteresować, skoro z góry przyjmujesz już określoną negatywną postawę.

A dlaczego którakolwiek miałaby się maxisem interesować? Zawsze może dziewczyna znaleźć sobie na rynku matrymonialnym kogoś lepszego. W Polsce jest spora nadwyżka mężczyzn w wieku reprodukcyjnym, ponad dwa miliony singli i mniej i ok. miliona singielek w tym wieku (licząc tylko Polaków i Polki). Mamy za sobą 80 lat pokoju i jeszcze sprowadzani są tu imigranci zarobkowi.
MGTOW i umawianie się na seks koledze pozostaje. On nie ma kobietom wiele do zaoferowania poza pieniędzmi i seksem z użyciem sporego prącia

W drugiej połowie lat 40-tych Polacy nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki do związku. Nawet osobnicy traktujący kobiety jako obiekty seksualne nie mieli takich problemów, przeskakiwali z kwiatka na kwiatek na kwiatek.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
A dlaczego którakolwiek miałaby się maxisem interesować? Zawsze może dziewczyna znaleźć sobie na rynku matrymonialnym kogoś lepszego.
Fakt, przy tak nisko zawieszonej przez maxisa poprzeczce, łatwo kobietom znaleźć lepszego.

W drugiej połowie lat 40-tych Polacy nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki do związku. Nawet osobnicy traktujący kobiety jako obiekty seksualne nie mieli takich problemów, przeskakiwali z kwiatka na kwiatek na kwiatek.
Czy to dobrze? Powołujesz się nie raz na historię, ale czy dawne czasy były lepsze od obecnych, gdy mamy większy wybór?

Kobieta

D'Arc

Erotoman

Odklejka 😆

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Fakt, przy tak nisko zawieszonej przez maxisa poprzeczce, łatwo kobietom znaleźć lepszego.

Czy to dobrze? Powołujesz się nie raz na historię, ale czy dawne czasy były lepsze od obecnych, gdy mamy większy wybór?
Nie oceniam tej sytuacji aksjologicznie.
To kobiety i wartościowi mężczyźni mają teraz większy wybór. Rynek matrymonialny, a raczej seksualny nie ma barier wejścia na ten rynek. Jest globalny. Mechanizmy rynkowe tworzą absolutnych zwycięzców i absolutnych przegranych. W XIX w. wolny rynek stworzył kapitalistów i rentierów, ale na nich pracowali "wyzuci z ziemi" po kilkanaście godzin dziennie. Nawet krytycy marksizmu to przyznają.

Podstawowym źródłem samotnictwa są jednak te nadwyżki mężczyzn w wieku reprodukcyjnym.

Samotność prowadzić może do obłędu. Dobrze zatem dla wszystkich, że maxis znalazł sobie panią prostytutkę. Nikt na tym nie traci.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Samotność prowadzić może do obłędu. Dobrze zatem dla wszystkich, że maxis znalazł sobie panią prostytutkę. Nikt na tym nie traci.
Dobrze, ja też się cieszę, ale czy naprawdę musi w każdym wątku, w każdym poście bez przerwy to podkreślać? On na forum autentycznie prezentuje się jak po lobotomii mózgu 😂 brzmi jak jakiś zapętlony czatbot, a nie człowiek...

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dobrze, ja też się cieszę, ale czy naprawdę musi w każdym wątku, w każdym poście bez przerwy to podkreślać?
A to już nie do mnie pytanie.
Sugerowanie maxisowi, aby nie pisał o radości ze spotkań z panią prostytutką, mogę nawet zrozumieć, no bo ileż można czytać cały czas te same świadectwa z satysfakcji seksualnej. Istotne wydaje mi się to jednak, że cały czas czytają panie na forum jego posty, a nie pomijają jego posty.