Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Moją fantazją od pewnego czasu jest przyjąć na twarz/do ust kobiecy wytrysk. Tak, to jest coś, czego zdecydowanie chciałbym doświadczyć. Silny kobiecy wytrysk, poprzedzony kobiecą dominacją z facesittingiem
Uwielbiam, sprawia mi to mega przyjemność, lizanie tyłka, jeszcze jak dziewczyna zaczyna się wypinać to wiem, że mogę pozwolić sobie na więcej :3 w łóżko lubię eksperymenty, trzeba się bawić seksem
Zawsze chciałem, żeby dziewczyna dobrała się do mnie kiedy śpię, czy to lodzik, czy seks, ale z jej inicjatywy, nie miałbym nic przeciwko <3
Kiedyś słuchałam podcastu z taką panią co zarabia na onlyfans i w USA jest mega popularna. Mówiła że za 5k dolarów robi to grupowo na imprezach. Więc nie dużo według mnie
Kiedyś słuchałam podcastu z taką panią co zarabia na onlyfans i w USA jest mega popularna. Mówiła że za 5k dolarów robi to grupowo na imprezach. Więc nie dużo według mnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.