Moją fantazją od pewnego czasu jest przyjąć na twarz/do ust kobiecy wytrysk. Tak, to jest coś, czego zdecydowanie chciałbym doświadczyć. Silny kobiecy wytrysk, poprzedzony kobiecą dominacją z facesittingiem
Uwielbiam, sprawia mi to mega przyjemność, lizanie tyłka, jeszcze jak dziewczyna zaczyna się wypinać to wiem, że mogę pozwolić sobie na więcej :3 w łóżko lubię eksperymenty, trzeba się bawić seksem
Zawsze chciałem, żeby dziewczyna dobrała się do mnie kiedy śpię, czy to lodzik, czy seks, ale z jej inicjatywy, nie miałbym nic przeciwko <3
Kiedyś słuchałam podcastu z taką panią co zarabia na onlyfans i w USA jest mega popularna. Mówiła że za 5k dolarów robi to grupowo na imprezach. Więc nie dużo według mnie
Kiedyś słuchałam podcastu z taką panią co zarabia na onlyfans i w USA jest mega popularna. Mówiła że za 5k dolarów robi to grupowo na imprezach. Więc nie dużo według mnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.