• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Moją fantazją od pewnego czasu jest przyjąć na twarz/do ust kobiecy wytrysk. Tak, to jest coś, czego zdecydowanie chciałbym doświadczyć. Silny kobiecy wytrysk, poprzedzony kobiecą dominacją z facesittingiem ;)
Znaleźć partnerkę która to lubi i doprowadzić ją do wrzenia. Miałem okazję doświadczyć wytrysku podczas siedzenia na mojej twarzy z podduszaniem.

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Druga część chętnie, a pierwszą zamieniłbym na lizanie dupki drugiej lasce. A jeszcze lepiej gdyby usiadła mi na twarzy 😃😋
Uwielbiam, sprawia mi to mega przyjemność, lizanie tyłka, jeszcze jak dziewczyna zaczyna się wypinać to wiem, że mogę pozwolić sobie na więcej :3 w łóżko lubię eksperymenty, trzeba się bawić seksem 😈
Zawsze chciałem, żeby dziewczyna dobrała się do mnie kiedy śpię, czy to lodzik, czy seks, ale z jej inicjatywy, nie miałbym nic przeciwko <3