• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominujesz czy ulegasz podczas seksu? Ankieta

Dominujesz czy ulegasz? Jaka jest Twoja erotyczna natura? Co bardziej Cię podnieca?

• Total voters
    191
Mężczyzna

Pindek

Seks Praktykant
Results Summary (taken 2021-11-22)
100%Master/MistressMore info
100%VoyeurMore info
100%SwitchMore info
100%Non-monogamistMore info
93%DominantMore info
84%ExhibitionistMore info
82%Primal (Hunter)More info
78%Brat tamerMore info
76%Primal (Prey)More info
66%ExperimentalistMore info
63%SubmissiveMore info
63%RiggerMore info
56%Rope bunnyMore info
53%DegraderMore info
50%OwnerMore info
44%SlaveMore info
28%VanillaMore info
13%BratMore info
13%PetMore info
11%Daddy/MommyMore info
9%MasochistMore info
8%SadistMore info
3%DegradeeMore info
0%Boy/GirlMore info
0%AgeplayerMore info

Hajks3

Seks Praktykant
Ja ogólnie jestem spokojnym facetem i w życiu to robię raczej tak jak moja pani uważa ale jeśli chodzi o "łóżko" to każda kobieta mi ulega, wydaje mi się że jestem całkiem nie zły w te klocki i preferuję ostry ale zarówno namiętny seks, a wydaje mi się że właśnie tego pragną kobiety 😈

Mężczyzna

Belial666

Cichy Podglądacz
U mnie raczej dominujący moja żona lubi być zdominowana chodź marzy mi się żeby jednak przejęła kontrolę.

Mężczyzna

zerowawa

Cichy Podglądacz
== Results from bdsmtest.org ==
98% Submissive
98% Degradee
93% Slave
84% Rope bunny
82% Experimentalist
79% Brat
72% Voyeur
71% Exhibitionist
71% Pet
67% Non-monogamist
62% Primal (Prey)
46% Masochist
29% Switch
18% Vanilla
3% Degrader
0% Daddy/Mommy
0% Rigger
0% Ageplayer
0% Sadist
0% Owner
0% Master/Mistress
0% Boy/Girl
0% Dominant
0% Brat tamer
0% Primal (Hunter)

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Uwielbiam być uległa. Kocham wiązania, pejcze, kulki, kajdanki, a w moich ustach znajduje sie knebel. Oh co ja bym zrobiła aby teraz być taką uległa :sneaky: :devilish:
Ech ! Też to lubię. W tym roku miałam jeszcze więcej takich doznań. W ruinach zamku zostałam zakuta w dyby . Niesamowite uczucie. Byłam nago , nie mogłam się ruszyć a w każdej chwili mógł ktoś nadejść.

Mężczyzna

pedro193

Podrywacz
Pytanie do powyższych? Artykułujecie swoje fantazje partnerom? Widzę, że @Tynka realizuje swoje fantazje - z nieznajomym czy ze stałym partnerem? @nati a Ty? Ja niestety głównie fantazje, przy stałej wieloletniej partnerce dziwnie przejść na taki niegrzeczny level.

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Pytanie do powyższych? Artykułujecie swoje fantazje partnerom? Widzę, że @Tynka realizuje swoje fantazje - z nieznajomym czy ze stałym partnerem? @nati a Ty? Ja niestety głównie fantazje, przy stałej wieloletniej partnerce dziwnie przejść na taki niegrzeczny level.
Czy artykułuję swoje fantazje partnerom ?
Odpowiedź na to pytanie nie jest prosta. Od dziecka byłam bardzo wstydliwa. Chyba aż za bardzo . To wpływ mojej mamy , dla której nagość i seks , to grzech śmiertelny. Mojemu obecnemu chłopakowi bardzo podobała się moja wstydliwość i stwierdził, że mnie z tego wyleczy. Zaczął aranżować sytuacje polegające na pokazywaniu mnie nago innym osobom np. w w saunie czy na plaży dla naturystów. Z czasem zorientowałam się, że jemu wcale nie chodzi o to, aby mnie z nadmiernej wstydliwości wyleczyć ale że ta moja wstydliwość go kręci i podnieca. Z czasem stało się jednak tak, że mnie ta obawa przed pokazywaniem się nago przeszła i zaczęłam nawet odczuwać z tego powodu przyjemność. Uważam się za taką nieco nieśmiałą i nieco zakonspirowaną ale jednak ekshibicjonistkę. Oczywiście chłopakowi o tym nie mówię. I teraz oszukujemy się troszku oboje. On twierdzi, że mnie leczy z nadmiernej wstydliwości ( choć tak naprawdę realizuje swoje fantazje ) a ja udaję, że daję się leczyć choć dawno już przestałam być nadmiernie wstydliwa. Ze realizacją swoich fantazji w tym nieco dziwnym układzie radzę sobie tak, że nie mówię nigdy o nich mojemu chłopakowi bezpośrednie. Wystarczy jednak , że coś mu napomknę. On to "przetrawia" , uznaje za swój pomysł i w końcu realizuje. I tak ja mam to, na co miałam ochotę a on jest absolutnie przekonany, że on to wymyślił . :D
Jest to nieco zabawne a przez to wciągające.
Zdaję sobie sprawę, że z wieloletnią partnerką głupio ci rozmawiać o swoich pomysłach ale może jednak spróbuj. W przeciwnym wypadku zanudzicie się w końcu na śmierć. Jestem absolutnie przekonana, że twoja partnerka też ma w głowie rożne pomysły i pewnie też wstydzi ci się o tym powiedzieć. Koniecznie musicie spróbować . Powodzenia !

Mężczyzna

pedro193

Podrywacz
Czy artykułuję swoje fantazje partnerom ?
Odpowiedź na to pytanie nie jest prosta. Od dziecka byłam bardzo wstydliwa. Chyba aż za bardzo . To wpływ mojej mamy , dla której nagość i seks , to grzech śmiertelny. Mojemu obecnemu chłopakowi bardzo podobała się moja wstydliwość i stwierdził, że mnie z tego wyleczy. Zaczął aranżować sytuacje polegające na pokazywaniu mnie nago innym osobom np. w w saunie czy na plaży dla naturystów. Z czasem zorientowałam się, że jemu wcale nie chodzi o to, aby mnie z nadmiernej wstydliwości wyleczyć ale że ta moja wstydliwość go kręci i podnieca. Z czasem stało się jednak tak, że mnie ta obawa przed pokazywaniem się nago przeszła i zaczęłam nawet odczuwać z tego powodu przyjemność. Uważam się za taką nieco nieśmiałą i nieco zakonspirowaną ale jednak ekshibicjonistkę. Oczywiście chłopakowi o tym nie mówię. I teraz oszukujemy się troszku oboje. On twierdzi, że mnie leczy z nadmiernej wstydliwości ( choć tak naprawdę realizuje swoje fantazje ) a ja udaję, że daję się leczyć choć dawno już przestałam być nadmiernie wstydliwa. Ze realizacją swoich fantazji w tym nieco dziwnym układzie radzę sobie tak, że nie mówię nigdy o nich mojemu chłopakowi bezpośrednie. Wystarczy jednak , że coś mu napomknę. On to "przetrawia" , uznaje za swój pomysł i w końcu realizuje. I tak ja mam to, na co miałam ochotę a on jest absolutnie przekonany, że on to wymyślił . :D
Jest to nieco zabawne a przez to wciągające.
Zdaję sobie sprawę, że z wieloletnią partnerką głupio ci rozmawiać o swoich pomysłach ale może jednak spróbuj. W przeciwnym wypadku zanudzicie się w końcu na śmierć. Jestem absolutnie przekonana, że twoja partnerka też ma w głowie rożne pomysły i pewnie też wstydzi ci się o tym powiedzieć. Koniecznie musicie spróbować . Powodzenia !
Niestety nie jest to takie proste u mnie. Ale zazdroszczę Waszego podejścia i relacji. Szczególnie jeśli w Twoim opowiadaniu w innym wątku jest ziarenko prawdy :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
ostatnio jak szedłem do pracy to widziałem na szyldzie sklepu z bielizną erotyczną wielkie zdjęcie kobiety ze strapon, przez całą drogę nie mogłem przestać się śmiać :) chyba ktoś przesadził :D