Z Lesliem Nielsenem.
Krówka to smaczna słodycz, więc nie odbierałbym tego jako obraźliwe.
A ogólnie to się nie przejmuj, bo mam specyficzne poczucie humoru. Np. jestem miłośnikiem gier słownych i "sucharów". Jeśli tylko pojawia się okazja do gry słownej, to nie przepuszczę jej.
Ech ! Też to lubię. W tym roku miałam jeszcze więcej takich doznań. W ruinach zamku zostałam zakuta w dyby . Niesamowite uczucie. Byłam nago , nie mogłam się ruszyć a w każdej chwili mógł ktoś nadejść.
Ech ! Też to lubię. W tym roku miałam jeszcze więcej takich doznań. W ruinach zamku zostałam zakuta w dyby . Niesamowite uczucie. Byłam nago , nie mogłam się ruszyć a w każdej chwili mógł ktoś nadejść.
Ooo, widzę że mamy podobnie... Też jestem bardzo uległa. Lubię być dostępna zawsze gdy mężczyzna będzie miał na mnie ochotę. Lubię też podkreślać moją uległość dodatkami takimi jak obroża, ogonek analny, smycz. Uwielbiam być zakneblowana, trzymana krótko na smyczy I brana od tyłu.... Mrrrr
Jestem zbyt niski, aby kobieta chciała mnie zdominować. To byłoby zresztą groteskowe. Takie zabawy są dla innych. Co to za sztuka dominować nad niziołkiem? Co innego nad przystojniakiem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.