• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Kobieta

LaVolpe

Nowicjusz
Też myślę, że to może być prowokacja bo większego steku bzdur dawno nie słyszałem. No bo jak można łączyć kobiecą dominację "wyłącznie" z cuckoldem, przecież to są dwie zupełnie różne sytuacje.
Chciałam nawet się rozpisać, ale później sobie powiedziałam, że chyba nie ma sensu i zaprzestałam.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Nie mówię, że zawsze ale czasami chciałbym poddać się kobiecej dominacji, nawet takiej ostrej. Niestety żona nie czuje klimatu i lubi gdy w łóżku to ja dominuję.
Zupełnie jak u mnie. Chciałbym żeby choć raz w łóżku zrobiła mi coś zaskakującego z własnej inicjatywy a nie tygodniach proszenia i namawiania.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Dominowanie nie równa się inicjowaniu.

Moje doświadczenie jest takie: faceci lubią gdy kobieta inicjuje i czasem porządzi, ale jednak wolą być tymi dominującymi.
Jak dotąd nie spotkałam się z czymś innym i dobrze, bo choć lubie inicjować i wprost mówić czego chce i co lubię to rządzenie wole zostawić facetowi.

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz

Moje doświadczenie jest takie: faceci lubią gdy kobieta inicjuje i czasem porządzi, ale jednak wolą być tymi dominującymi.
Jak dotąd nie spotkałam się z czymś innym i dobrze, bo choć lubie inicjować i wprost mówić czego chce i co lubię to rządzenie wole zostawić facetowi.
Dobre podejście

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz

Idealnie właśnie kiedy kobieta inicjuje, to jest to zajebiście podniecające

Mężczyzna

Hubert01

Cichy Podglądacz
Mnie pociąga dominacja kobiet, jest to takie słodkie kiedy kobieta jest dominującą, i dyktuje ci warunki, nie tylko te w łóżku. ;)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Femdom nigdy nie kojarzył mi się z "cuckoldem", czy jak to się tam nazywa. To ostatnie skojarzenie z femdomem, jakie przyszłoby mi do głowy.

Za to kobieta w czarnych skórach, lateksach, winylach, szpilkach lub kozakach, ze strap-onem i pejczem, ruchająca gościa w tyłek, dająca mu klapsy, depcząca go, wiążąca lub skuwająca kajdankami/łańcuchami (do łóżka albo ściany lub krzyża), każąca mu całować stopy, siadająca mu na mordzie i każąca lizać cipkę, czy też zakładająca mu pas cnoty, albo odgrywająca rolę pani i psa albo lekarki i pacjenta - to już zdecydowanie bardziej. I w tym już jest coś podniecającego.

Jak już pisałem w innym miejscu, wolę, gdy ostre słowa w wykonaniu kobiety odnoszą się do czynności i części ciała, a nie do osoby uległego. Wyzwiska to zupełnie nie moje klimaty.