• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

Zboczeniec41

Nowicjusz
Ja momentami lubię kiedy kobieta dominuje np w łóżku, ale nie mniej to facet powinien dominować nad kobietą, chociażby wzrostem aby widać było z daleka, że ma kto je pilnować, a pod kątem łóżka tak samo, no musi być wyższy, czyli dominować, bo jakby wyglądało jak niski facet uprawia seks z wyższą od siebie kobietą, to tak jak wróbelek próbował słonia wytentegować. Trochę by to komiczne było.
To brzmi jak credo wiejskiego kogucika z poprzedniej epoki.

Mój przyrodni brat ma żonę wyższą i potężniejszą od siebie i nie widzę w tym nic komicznego.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To brzmi jak credo wiejskiego kogucika z poprzedniej epoki.

Mój przyrodni brat ma żonę wyższą i potężniejszą od siebie i nie widzę w tym nic komicznego.
Wiesz ja jestem staroświecki trochę i takie mam stereotypy, że facet no musi dominować swoją posturą, chociażby w łóżku aby ją lepiej docisnąć, aby lepiej jego poczuła.

Mężczyzna

Marcel_

Seks Praktykant
Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
Praktykowałem femdom z moją ex żoną - w zasadzie ona mnie do tego namówiła i wprowadziła w cały ten świat. W moim przypadku akurat okazał się to strzał w 10 i odnalazłem się. Później jeszcze w ramach tej dominacji dorzuciliśmy zabawy w cuckold