Też myślę, że to może być prowokacja bo większego steku bzdur dawno nie słyszałem. No bo jak można łączyć kobiecą dominację "wyłącznie" z cuckoldem, przecież to są dwie zupełnie różne sytuacje.Ale wkręcasz czy serio tak myślisz?
Też myślę, że to może być prowokacja bo większego steku bzdur dawno nie słyszałem. No bo jak można łączyć kobiecą dominację "wyłącznie" z cuckoldem, przecież to są dwie zupełnie różne sytuacje.Ale wkręcasz czy serio tak myślisz?
Chciałam nawet się rozpisać, ale później sobie powiedziałam, że chyba nie ma sensu i zaprzestałam.Też myślę, że to może być prowokacja bo większego steku bzdur dawno nie słyszałem. No bo jak można łączyć kobiecą dominację "wyłącznie" z cuckoldem, przecież to są dwie zupełnie różne sytuacje.
Zupełnie jak u mnie. Chciałbym żeby choć raz w łóżku zrobiła mi coś zaskakującego z własnej inicjatywy a nie tygodniach proszenia i namawiania.Nie mówię, że zawsze ale czasami chciałbym poddać się kobiecej dominacji, nawet takiej ostrej. Niestety żona nie czuje klimatu i lubi gdy w łóżku to ja dominuję.
Dobre podejścieDominowanie nie równa się inicjowaniu.
Moje doświadczenie jest takie: faceci lubią gdy kobieta inicjuje i czasem porządzi, ale jednak wolą być tymi dominującymi.
Jak dotąd nie spotkałam się z czymś innym i dobrze, bo choć lubie inicjować i wprost mówić czego chce i co lubię to rządzenie wole zostawić facetowi.
Idealnie właśnie kiedy kobieta inicjuje, to jest to zajebiście podniecająceDominowanie nie równa się inicjowaniu.
Moje doświadczenie jest takie: faceci lubią gdy kobieta inicjuje i czasem porządzi, ale jednak wolą być tymi dominującymi.
Jak dotąd nie spotkałam się z czymś innym i dobrze, bo choć lubie inicjować i wprost mówić czego chce i co lubię to rządzenie wole zostawić facetowi.
Ja jestem tylko przeciętniakiem.Bo widocznie nie jesteś ani dominujący ani uległy, tylko tak w środku stawki.
Serio. Zważyć przy tym należy, że wspaniali ludzie, których nie brak na forum, mogą mieć inne wyobrażenia nt. femdom niż niewybitny Polak z tej szeroko pojętej polskiej "biomasy". Mogę niektóre osoby uznać moje zapatrywania za prowokację, no ale ludzie mniej wartościowi, z mniejszym potencjałem, też istnieją i nie dotyczą ich zabawy dla elit, takie jak cuckold, bdsm cuckold.Ale wkręcasz czy serio tak myślisz?
Na codzień nie lubię gdy ktoś mi mówi co mam robić, ale jeśli chodzi o seks to pociąga. Nie próbowałem, ale chciałbym kiedyś.Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
Z checia kupię fokiHey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
bardzo mnie to kręci,ugólnie jestem uległy i lubie to jak kobieta robi ze mnie niewolnika!Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
To jakie właściwie wyobrażenie o żeńskiej dominacji ma ów bliżej nieokreślony "niewybitny Polak z tej szeroko pojętej polskiej biomasy"? Mógłbyś podać w punktach, narysować obrazek? I przy okazji podać, skąd bierzesz takie informacje?niż niewybitny Polak z tej szeroko pojętej polskiej "biomasy".
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Wirtualna dominacja, upokorzenie i wyśmianie | Ogłoszenia | 5 | |
C | Wirtualna dominacja | Ogłoszenia | 7 | |
C | Dirty talk, słowna dominacja na priv | Ogłoszenia | 0 | |
H | Dominacja wirtualna nad Panem | Fetysze i perwersje | 1 | |
S | Dominacja posłusznych suczek joi questy | Seks | 22 |