• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdrada podnieca?

Mężczyzna

Zwierzak

Cichy Podglądacz
Zdrada mocno podnieca, samo fantazjowanie o tym co będziecie robić jak się spotkacie, to napięcie w ciele zaraz przed, że aż ludzie mijający Cię lub przebywający z Tobą w pracy czują Twój przypływ energii i że coś będzie "grane". Z obcym człowiekiem możesz pozwolić sobie na wszystko z partnerem zawsze masz obawy i chcecie traktować się z szacunkiem.W zdradzie tego nie ma, pieprzycie się namiętnie, traktujecie przedmiotowo, oboje jesteście swoimi zabawkami.
Bardzo dobrze to ujęłaś. W zdradzie najlepsza dla mnie jest wolność od jakichkolwiek dobrych manier, liczy się tylko orgazm i nieskrępowna perwersja.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@martimar
"... z partnerem zawsze masz obawy i chcecie traktować się z szacunkiem."
Ja to jestem z innej planety. Myślałam że jak się kogoś kocha ale zna zasady gry to w łóżku spełnia się najbardziej zboczone fantazje. Jeśli ktoś z partnerem ma "zawsze obawy" to coś jest nie tak. Równie dobrze obawy można mieć że się wpadnie z kimś mało znanym, z kimś z kim spotykasz się dla samego seksu. W łóżku traktujesz się z szacunkiem z partnerem? To nie można wcześniej wprost powiedzieć co Cie kręci, czego oczekujesz itd? Po co to kurwa rozdzielać? Po co ludzie robią sobie coś takiego? Nie rozumiem tego. Myślałam że jak jesteś w związku, małżeństwie to właśnie bardziej otwierasz się przed drugą połówką. I bez skrępowania robicie różne rzeczy w łóżku. Oczywiście, wcześniej powinno się uzgodnić co nas podnieca, czy partnerowi się coś podoba. Czy ktoś się nie obrazi przez pewną fantazje itd... Ale mieć hamulce w łóżku bo się kogoś kocha i szanuje? Nie ogarniam tego. Wasz sposób myślenia jest mocno ograniczony. I smutny. Tworzenie jakiegoś tabu, tajemnic w związku to kurestwo. Po co coś dzielić jak można połączyć. Takie myślenie kojarzy mi się z syndromem madonny i ladacznicy. U kobiet jest to syndrom rycerza i rozpustnika. Jak widać takie durne myślenie nadal panuje wśród ludzi. Smutne.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
"W zdradzie tego nie ma, pieprzycie się namiętnie, traktujecie przedmiotowo, oboje jesteście swoimi zabawkami..."
@martimar Przecież to samo może być w związku, małżeństwie. Nawet lepiej to wychodzi bo znacie się i możecie sobie pozwolić na dużo. Jeśli ktoś to rozdziela to jest z nim coś nie tak.

Mężczyzna

Zwierzak

Cichy Podglądacz
No nie do końca tak jest. W związku musisz się liczyć z następstwami i reakcją partnerki. Może to mieć destrukcyjny wpływ na związek a niektórych rzeczy nie da się cofnąć. Z kochanką mogę robić co chcę i nie liczyć się z tym co będzie dalej.

Kobieta

martimar

Cichy Podglądacz
@martimar Przecież to samo może być w związku, małżeństwie. Nawet lepiej to wychodzi bo znacie się i możecie sobie pozwolić na dużo. Jeśli ktoś to rozdziela to jest z nim coś nie tak.
Na dużo, ale nie na wszystko, bo szanuje jego zdanie. Jemu się coś podoba, mi nie i na odwrót, a że jesteście razem i się kochacie to patrzycie na swoje potrzeby i nie zmuszacie partnera do niczego. Obca osoba mnie nie obchodzi, mogę jej nawet zrobić krzywdę, jest mi totalnie obojętna, potrzebna tylko, żeby się zaspokoić i wyrzucam ją do kosza. Partnera uczucia będę przeżywać.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
No nie do końca tak jest. W związku musisz się liczyć z następstwami i reakcją partnerki. Może to mieć destrukcyjny wpływ na związek a niektórych rzeczy nie da się cofnąć. Z kochanką mogę robić co chcę i nie liczyć się z tym co będzie dalej.
Co za głupoty. To zależy od podejścia danych ludzi. Z partnerką w łóżku też możesz robić co chce. Pozatym jak z kochanka nie musisz się liczyć z tym co będzie dalej? Możesz wpaść, ona może cię w przyszłości szantażować itd. Po co dzielić jak można łączyć. Są pary które raz na jakiś czas jadą na weekend i robią dokładnie to, co mogliby robić z kochankami. Ktoś kto zdradza jest zerem. Tyle w tym temacie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Na dużo, ale nie na wszystko, bo szanuje jego zdanie. Jemu się coś podoba, mi nie i na odwrót, a że jesteście razem i się kochacie to patrzycie na swoje potrzeby i nie zmuszacie partnera do niczego. Obca osoba mnie nie obchodzi, mogę jej nawet zrobić krzywdę, jest mi totalnie obojętna, potrzebna tylko, żeby się zaspokoić i wyrzucam ją do kosza. Partnera uczucia będę przeżywać.
To smutne co piszesz. Ale szanuje za szczerość.

Mężczyzna

Zwierzak

Cichy Podglądacz
Co za głupoty. To zależy od podejścia danych ludzi. Z partnerką w łóżku też możesz robić co chce. Pozatym jak z kochanka nie musisz się liczyć z tym co będzie dalej? Możesz wpaść, ona może cię w przyszłości szantażować itd. Po co dzielić jak można łączyć. Są pary które raz na jakiś czas jadą na weekend i robią dokładnie to, co mogliby robić z kochankami. Ktoś kto zdradza jest zerem. Tyle w tym temacie.
Po prostu inaczej patrzysz na zdradę niż ja i mi podobni ludzie. Nie zgadzam się z Tobą, jednak nie mam zamiaru brnąć w dyskusję dalej, ponieważ zdaję sobie sprawę, że jest to kompletnie bezcelowe. Miłego dnia.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Po prostu inaczej patrzysz na zdradę niż ja i mi podobni ludzie. Nie zgadzam się z Tobą, jednak nie mam zamiaru brnąć w dyskusję dalej, ponieważ zdaję sobie sprawę, że jest to kompletnie bezcelowe. Miłego dnia.
Ja mam dużo racji w tym co pisze. To ludzie którzy to dzielą mają problem w myśleniu. Dziękuję i wzajemnie.

Kobieta

sweetwitch.

Nowicjusz
Wiedz, ustalanie granic zależy od dwóch osob w związku, będąc z kimś w długim związku, wiesz co tej osobie sprawia przyjemność i kiedy zależy Ci na kimś, nie chcesz żeby ta osoba robiła coś, czego jie czuję tak jak ty, lub poczula się niekomfortowo z jskims tematem. A w tym drugim wypadku sytuacja jest prosta, proponujesz i albo się zgadzacie albo nie i no hurt feelings
W związku też można się pieprzyc bez emocji i granic. Wcześniej do ustalenia i jazda. Durne, toksyczne myślenie masz.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Mnie bardzo podnieca. Przez to że często jestem w delegacjach po całym świecie to nie mam z tym problemu. Sama adrenalina mocno skacze podczas zdrady i już nie wspomnę o nowych doznaniach

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Mnie bardzo podnieca. Przez to że często jestem w delegacjach po całym świecie to nie mam z tym problemu. Sama adrenalina mocno skacze podczas zdrady i już nie wspomnę o nowych doznaniach
Tylko pomyśl o tej osobie, która czeka na Ciebie w domu i nie ma tej świadomości. To może zniszczyć człowieka, który ci bezgranicznie ufał po odkryciu tego.