A jak ta osoba wie o tym? I jej to nie przeszkadza?Tylko pomyśl o tej osobie, która czeka na Ciebie w domu i nie ma tej świadomości. To może zniszczyć człowieka, który ci bezgranicznie ufał po odkryciu tego.
A jak ta osoba wie o tym? I jej to nie przeszkadza?Tylko pomyśl o tej osobie, która czeka na Ciebie w domu i nie ma tej świadomości. To może zniszczyć człowieka, który ci bezgranicznie ufał po odkryciu tego.
Bo wiesz co dobre i umiesz czerpać z tego przyjemność. Naszym zdaniem każda kobieta powinna choć raz spróbować , jestem przekonany że na jednym razie by się nie skończyło.Mnie też podnieca![]()
Ja kiedyś podczas sexu z kochanka pisalem sms do żony, mega podniecajaceA wyobrażałaś sobie jak facetowi robisz loda, aż w pewnym momencie dzwoni jego żona, on odbiera i rozmawia z nią czule, mówi kochanie, że tęskni za nią itd oto, a Ty słyszysz jej głos w słuchawce mając jej męża kutasa głęboko w ustach....?
Nie podnieca mnie wcale i jak dla mnie jest nie do pomyślenia. Sam nie zdradzam i tego wymagam od partnerki.Czy Was zdrada dodatkowo podnieca? Niezależnie czy Wy zdradzacie czy Wasz partner/partnerka
Zdecydowanie podnieca chociaż w moim przypadku to nie zdrada bo moja żona to akceptuje i o wszystkich moich skokach w bok wie.
Kochana nie wiesz ile bezpowrotnie tracisz.Nigdy nie zdradzałam i nigdy nie będę.
Bredzisz jak potłuczony, może pozwól innym żyć wg własnych zadad?Kochana nie wiesz ile bezpowrotnie tracisz.![]()
Poczucie własnej wartości, godność, szacunek do własnej osoby, zaufanie partnera.... nic z tych rzeczy nie tracę.Kochana nie wiesz ile bezpowrotnie tracisz.![]()
Jest coś w tymOj, poznałem kilka mężatek. Dziś mają tajemnice i mam nadzieje że nie żałują. Zdrada podnieca dlatego są skoki w boki![]()
Zmiana od czasu do czasu wskazana dla polepszeniu smakuJest coś w tym![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Czy zdrada kontrolowana może być lekarstwem na niedopasowanie w związku | Seks | 24 | |
G | Czy to zdrada? [problem użytkownika] | Związki | 14 | |
W | Miłość, zdrada i pożądanie. Telenowela czy miłość? | Związki | 6 | |
O | Zdrada czy nie? | Związki | 13 | |
L | Czy orgię są domeną ludzi majętnych? | Seks | 7 |