• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mamy kryzys męskości?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Czemu? Nawet gdyby był bardzo przystojny? 😉 Nie chciałabyś takiego zbałamucić i sprowadzić na dobrą drogę? 😆😉
Nie chciałabym, bo ogólnie nie lubię tej instytucji (* przy czym nie jestem lewaczką światopoglądową i nie z tego to wynika), do tego faceci w sukienkach są dla mnie aseksualni (nie licząc Szkotów 😍), oraz strasznie to dwulicowe - ksiądz, który z założenia powinien żyć w celibacie, jako obiekt seksualny? No nie.
A tak serio.... Pytałem o zboczone zachowania u kobiet, bo na pewno jakieś występują.
To sobie pochodź po wątkach z fetyszami na forum i zrób statystyki ile się tam kobiet wypowiedziało.
A może jest tak, że kobiety zwykle fantazjują o takich rzeczach, podczas gdy faceci śmielej i bardziej otwarcie je ujawniają i tym samym "wyznaczają trendy"?
Największym zboczeństwem i wariactwem dla facetów jest podstawowa fantazja kobieca - seks z facetem, który ją kocha. O tym najbardziej większość z nas marzy 🩷 nie o gangbangach, seksie z czarnym randomem itp. Zwykła kobieca perwersja - poczucie bycia kochaną i pożądaną, nie zdradzaną, szanowaną i docenianą. I z tym ma kłopot większość mężczyzn. I w tym wyraża się współczesny kryzys męskości poniekąd - faceci nie chcą nam tego dać.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Hmmm.... Nie popieram przemocy. Na jego miejscu po prostu postawiłbym jej granice, że jak nie przestanie, to koniec z nami.
Ja również nie popieram, ale tutaj na wyznaczanie granic było chyba za późno kiedy ona dawno je przekroczyła.
Cytując klasyka "jeśli kobieta uderzy faceta to przestaje być kobietą a staje się sparing partnerem".

Nie miałaś nigdy fantazji o seksualnym upokorzeniu lub wykorzystaniu faceta? Np takiego, który Cię wkurzał?
Swoją osobowością wyrażającą się w stosowanym przez Ciebie czasem języku budzisz we mnie fantazje o dominie w lateksowym stroju z pejczem albo strap-onem 😁😉
No właśnie nigdy nie fantazjowałam o wykorzystaniu czy upokorzeniu faceta. No chyba, że można tu zaliczyć sytuację kiedy z koleżanką namówiłyśmy kolegę by pokazał nam jak się masturbuje i dochodzi... ale ja w tym nie widzę wykorzystania, bardziej młodzieńczą chęć zaspokojenia ciekawości, przekroczenia jakiejś granicy tabu.
Jakoś nie wyobrażam sobie siebie ze straponem w lateksowym stroju, czy nawet bez tego stroju... co więcej, zażenowanie budzą we mnie faceci płaszczący się i proszący o zdjęcie, filmik... "no proszę, wyślij, proszę".... to takie niemęskie.
Ja szanuję facetów i nie uważam mojej płci za lepszą czy gorszą, po prostu jesteśmy inni, ale jednak równi, lubię być zdobywana ale potrzebuję czuć, że też muszę się postarać. Facet tez nie powinien być za łatwy, bo co to za zdobycz, która sama pcha się w paszczę lwicy ;) Tych uległych zostawiam hienom ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja również nie popieram, ale tutaj na wyznaczanie granic było chyba za późno kiedy ona dawno je przekroczyła.
Cytując klasyka "jeśli kobieta uderzy faceta to przestaje być kobietą a staje się sparing partnerem".
Hmm... Ja bym nie oddał. Mam wkodowane by nie uderzyć. Conajwyżej złapał za ręce, przycisnął do ściany by ochłonęła. Zawsze można zrobić unik, osłaniać się lub też po prostu odwrócić się i odejść. Konsekwencje i tak będą.
No właśnie nigdy nie fantazjowałam o wykorzystaniu czy upokorzeniu faceta. No chyba, że można tu zaliczyć sytuację kiedy z koleżanką namówiłyśmy kolegę by pokazał nam jak się masturbuje i dochodzi... ale ja w tym nie widzę wykorzystania, bardziej młodzieńczą chęć zaspokojenia ciekawości, przekroczenia jakiejś granicy tabu.
Ok. Dużo zależy też pewnie od tego czy często tak robiłaś czy było to jednorazowe zdarzenie. To pokazuje wtedy jakieś skłonności.
Jakoś nie wyobrażam sobie siebie ze straponem w lateksowym stroju, czy nawet bez tego stroju...
Hehe.... Kurde...Nadal Cię widzę jako taką kobietę Vamp ...tzn masz coś w sobie z niej 😁😉 Czasem nie widzimy się w wielu rzeczach dopóki nie spróbujemy 😉
co więcej, zażenowanie budzą we mnie faceci płaszczący się i proszący o zdjęcie, filmik... "no proszę, wyślij, proszę".... to takie niemęskie.
Zgadzam się
Ja szanuję facetów i nie uważam mojej płci za lepszą czy gorszą, po prostu jesteśmy inni, ale jednak równi, lubię być zdobywana ale potrzebuję czuć, że też muszę się postarać. Facet tez nie powinien być za łatwy, bo co to za zdobycz, która sama pcha się w paszczę lwicy ;) Tych uległych zostawiam hienom ;)
Ok.
No to gdzie ty dostrzegasz zboczone zachowania kobiece? Widzisz w ogóle jakieś? Robicie nieprzyzwoite rzeczy?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie chciałabym, bo ogólnie nie lubię tej instytucji (* przy czym nie jestem lewaczką światopoglądową i nie z tego to wynika), do tego faceci w sukienkach są dla mnie aseksualni (nie licząc Szkotów 😍), oraz strasznie to dwulicowe - ksiądz, który z założenia powinien żyć w celibacie, jako obiekt seksualny? No nie.
Ee tam... Szukasz wymówek 😁😉 Nie bzykasz się z instytucją, tylko człowiekiem, a jakby zrzucił sukienkę, to by był facet jak inni 😉 No właśnie twój grzech polegałby na tym byś go uwiodła i wykorzystała i to by mogło być podniecające w tej fantazji 😆😉
Ok. Nie to nie 😁😉
To sobie pochodź po wątkach z fetyszami na forum i zrób statystyki ile się tam kobiet wypowiedziało.
Ciekawiło mnie co ty jako kobieta o tym wiesz.
Największym zboczeństwem i wariactwem dla facetów jest podstawowa fantazja kobieca - seks z facetem, który ją kocha. O tym najbardziej większość z nas marzy 🩷 nie o gangbangach, seksie z czarnym randomem itp. Zwykła kobieca perwersja - poczucie bycia kochaną i pożądaną, nie zdradzaną, szanowaną i docenianą. I z tym ma kłopot większość mężczyzn. I w tym wyraża się współczesny kryzys męskości poniekąd - faceci nie chcą nam tego dać.
Hmmm...Pięknie piszesz, ale trochę nie chce mi się wierzyć, że kobiety nie mają tych zboczonych, grzesznych, nieprzyzwoitych fantazji i nie chcą ich realizować.
To nadmierna idealizacja kobiet.