Głowa mnie boli póki co, zresztą to tylko otwarty priv, także uspokój sięKurde...stary....Korzystaj szybko póki możesz. Laska chętna, szykuj Wacka i do działa![]()

Głowa mnie boli póki co, zresztą to tylko otwarty priv, także uspokój sięKurde...stary....Korzystaj szybko póki możesz. Laska chętna, szykuj Wacka i do działa![]()
Jestem jak najbardziej za!Dokładnie tak. Dodatkowo kobiety powinny mieć zakaz zamykania pw i w profilu powinny podawać wielkość miseczki. Po co mam tracić czas na małe cycki![]()
Bardzo możliwe, jestem skłonna w to uwierzyć - wystarczy mi w komunikacji miejskiej popodglądać jakie szajsy ludzie oglądają w swoich telefonach i już mam orientację jak smutno niski mamy poziom w społeczeństwie. Większość ludzi jest po prostu głupich (i wszyscy politycy nas ruchają od dziesiątek latW drugą stronę jest tak samo zapewniam Cię![]()
Błagam... Nie używaj tego słowa na r.Bardzo możliwe, jestem skłonna w to uwierzyć - wystarczy mi w komunikacji miejskiej popodglądać jakie szajsy ludzie oglądają w swoich telefonach i już mam orientację jak smutno niski mamy poziom w społeczeństwie. Większość ludzi jest po prostu głupich (i wszyscy politycy nas ruchają od dziesiątek lat). To tak jakbyśmy się poddali i żyli na minimalnym poziomie baterii, nastawiając się wyłącznie na oszczędzanie energii. W tą filozofię wpisują się te wszystkie forumowe zagajenia na prv: "hej!", "jak leci?", "wyruchałbym cię" itp.
A może dla kogoś krytykowanie innych to zabawa?Chyba ciężko nam dogodzić co?
Pamiętajcie że jesteśmy tu po to aby się bawić a nie krytykować innych. Jeżeli aż tyle razy nam się coś nie podoba to chyba nie miejsce dla nas...
To Ty zacząłeś narzekać na to forum, że powinno być "konkretne". A ja Ci odpisałam dlaczego właśnie nie jest konkretne - bo poziom jego uczestników jest bardzo różny.Chyba ciężko nam dogodzić co?
Pamiętajcie że jesteśmy tu po to aby się bawić a nie krytykować innych. Jeżeli aż tyle razy nam się coś nie podoba to chyba nie miejsce dla nas...
Dlaczego tylko wobec facetów? Nie zgadzam się, wielokrotnie pisałam co mnie wkurza w kobietach, np. o ich zołzowatości, herod-babach, blacharach czy laminowanych pazurach, doczepach na ustach i rzęsach typu gąsienice.Błagam... Nie używaj tego słowa na r.
Nie rozumiem dlaczego kobiety je używają. Chcecie być bardziej męskie i "cool" ?
Uważam że jesteś bystrą kobietą, ale jakoś strasznie rozgoryczoną i krytyczną wobec facetów. O co chodzi?
Lubię jak kobiety są wulgarne@Marcin 43 poza tym mam podejrzenie, że możesz mieć zaczątki syndromu Madonny i Ladacznicy. Kobiety mogą być miłe i sympatyczne (tak jak ja) i jednocześnie używać brzydkich słów dla podkreślenia dramatyzmu wypowiedzi. To tylko zwykły środek stylistyczny.
Ok. To przepraszam. Nie zauważyłem tych twoich komentarzy.Dlaczego tylko wobec facetów? Nie zgadzam się, wielokrotnie pisałam co mnie wkurza w kobietach, np. o ich zołzowatości, herod-babach, blacharach czy laminowanych pazurach, doczepach na ustach i rzęsach typu gąsienice.
Ja tylko przeklinam na piśmie, na żywo, w rozmowie tego nie znoszę. Tylko literacko uwielbiam używać.Lubię jak kobiety są wulgarne![]()
Serio? Ok.Lubię jak kobiety są wulgarne![]()
Ale jednak przebadaj się na ten syndrom, bo już któryś raz mi się to rzuca w oczy u CiebieOk. To przepraszam. Nie zauważyłem tych twoich komentarzy.
Ok. Ciekawe spostrzeżenie o mnie. Pomyśle o tym.@Marcin 43 poza tym mam podejrzenie, że możesz mieć zaczątki syndromu Madonny i Ladacznicy. Kobiety mogą być miłe i sympatyczne (tak jak ja) i jednocześnie używać brzydkich słów dla podkreślenia dramatyzmu wypowiedzi. To tylko zwykły środek stylistyczny.
Sprawdziłem. Nie mam tego syndromu.Ale jednak przebadaj się na ten syndrom, bo już któryś raz mi się to rzuca w oczy u Ciebie![]()
Dobra, trochę sobie jaja robiłam, przyznaję.Sprawdziłem. Nie mam tego syndromu.
Dlaczego myślisz, że go mam?
Miałbym czuć pociąg tylko wobec kobiet, które nie szanuje? Dlaczego?