Czemu? Nawet gdyby był bardzo przystojny?

Nie chciałabyś takiego zbałamucić i sprowadzić na dobrą drogę?

Nie chciałabym, bo ogólnie nie lubię tej instytucji (* przy czym nie jestem lewaczką światopoglądową i nie z tego to wynika), do tego faceci w sukienkach są dla mnie aseksualni (nie licząc Szkotów

), oraz strasznie to dwulicowe - ksiądz, który z założenia powinien żyć w celibacie, jako obiekt seksualny? No nie.
A tak serio.... Pytałem o zboczone zachowania u kobiet, bo na pewno jakieś występują.
To sobie pochodź po wątkach z fetyszami na forum i zrób statystyki ile się tam kobiet wypowiedziało.
A może jest tak, że kobiety zwykle fantazjują o takich rzeczach, podczas gdy faceci śmielej i bardziej otwarcie je ujawniają i tym samym "wyznaczają trendy"?
Największym zboczeństwem i wariactwem dla facetów jest podstawowa fantazja kobieca - seks z facetem, który ją kocha. O tym najbardziej większość z nas marzy 🩷 nie o gangbangach, seksie z czarnym randomem itp. Zwykła kobieca perwersja - poczucie bycia kochaną i pożądaną, nie zdradzaną, szanowaną i docenianą. I z tym ma kłopot większość mężczyzn. I w tym wyraża się współczesny kryzys męskości poniekąd - faceci nie chcą nam tego dać.