• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mamy kryzys męskości?

Mężczyzna

obserwator_4

Cichy Podglądacz
A jakie? Chętnie się dowiem.
Większość tych, które mają faceci, tylko w drugą stronę :) Niektórych zapewne nie da się odwrócić ze względów morfologicznych.
Tylko, że w wypadku kobiet, to nie są zboczenia, tylko preferencje seksualne lub realizowanie fantazji seksualnych :)
Podobnie jak zdradzający facet to ogier, a zdradzająca kobieta to dziwka :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
A jakie? Chętnie się dowiem.
Pytam Ciebie.

Mam wrażenie, że w mentalności społecznej osoba zboczona to głównie facet.
Ty lubisz wskazywać tutaj na forum jakie to porąbane zachowania seksualne mają faceci.
Co z kobietami?
Widzisz wady u facetów, a kobiety są czyste i niwinne jak łza i wszystko z nimi ok?
Ciekawi mnie jak ty to widzisz

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Większość tych, które mają faceci, tylko w drugą stronę :) Niektórych zapewne nie da się odwrócić ze względów morfologicznych.
Tylko, że w wypadku kobiet, to nie są zboczenia, tylko preferencje seksualne lub realizowanie fantazji seksualnych :)
Podobnie jak zdradzający facet to ogier, a zdradzająca kobieta to dziwka :)
Ok.
Dasz przykład seksualnych zachowań kobiecych nieakceptowalnych dla facetow.....albo przez inne kobiety?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Co z kobietami?
Widzisz wady u facetów, a kobiety są czyste i niwinne jak łza i wszystko z nimi ok?
Ciekawi mnie jak ty to widzisz
Chyba to będzie damska zołzowatość - odmawianie seksu za karę, brak szacunku, wyśmiewanie chłopa w towarzystwie, ciągłe krytykowanie i traktowanie faceta jak półgłówka lub bankomat. Bardziej na polu ogólnożyciowym, nie licząc pierwszego podpunktu.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
A widziałeś/czytałeś o kobietach które chociażby masturbują się pod męskie gacie, że już nie wspomnę o ocieractwie w miejscach publicznych? 🤣😝😎
No właśnie nie czytałem ani nie widziałem. Wydaje się, że takie jawne, nieprzyzwoite zachowania to domena mężczyzn, a przecież kobieta też człowiek.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Zakładam, że pisząc "nieakceptowalnych" masz na myśli jakąś większość. Jeśli tak to proszę- Cuckquean
Ok. Wydaje mi się że to jednak pochodna zjawiska cuckoldu, które jest "wynalazkiem" mężczyzn tzn najpierw facet zamarzył o seksie swojej ukochanej z innym, a potem pojawiły się kobiety, które zaczęły czerpać z tego przyjemność i wciągnęły się w to. Tak to widzę.

Czy są perwersje specyficzne tylko dla kobiet ?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Chyba to będzie damska zołzowatość - odmawianie seksu za karę, brak szacunku, wyśmiewanie chłopa w towarzystwie, ciągłe krytykowanie i traktowanie faceta jak półgłówka lub bankomat. Bardziej na polu ogólnożyciowym, nie licząc pierwszego podpunktu.
Hmmm...Może to kwestia kultury i wychowywania. To dziewczynki mają być te "grzeczne", a u chłopców dopuszcza się bardziej zachowania "rozbójnicze".

Może różnica tkwi w ekspresji zboczeń?
Perwersje męskie są bardziej jawne, bo od dzieciństwa ekspresja ich libido była i jest bardziej akceptowalna społecznie, a kobiece ukryte?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Brzmi trochę jak sadyzm względem facetów.
To kręci kobiety?
Może wynika z chęci rewanżu/ zemsty za lata życia w patriarchacie.