• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzicie bez bielizny pod spodem?

Mężczyzna

Ziomek_3

Cichy Podglądacz
W domu praktycznie cały czas bez bielizny. Po za domem gdy mam na sobie dresy (w jeansach trochę niewygodne). Tylko mój problem polega na tym że się szybko podniecam i gdy zobaczę ładna kobietę bez stanika ze sterczącymi sutkami, to mi zaczyna stawać... i muszę kombinować..

Mężczyzna

Pindek

Seks Praktykant
W ciepłe dni zakładam na siebie tylko liźnie krótkie spodenki. Nie raz zwróciłem uwagę na niejedną Panią która wpatruje się na dyndający penis w luźnych spodenkach 🤣 zboczuszki 😋

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Kobiety mogą chodzić bez bielizny bezkarnie bo nie widać, no chyba że sukienkę podwieje lub ukucną. Ja nie mogę bo stymuluje mnie to bardzo i podnieca, penisa w pełnym wzwodzie ukryć się nie da 🤣

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Dokładnie. Kobieta może iść nago w długim płaszczu i nikogo to nie zdziwi. A facet w płaszczu bez spodni od razu wzbudza podejrzenia.. Kobiety mają łatwiej w tym względzie...