• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

alfonzzo

Seks Praktykant
Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście :)
- seks w plenerze (las, łąka, plaża)
- seks w samochodzie
- lodzik podczas jazdy autem
- anal
- głębokie gardełko
- lodziki z połykiem
- lekki spanking (w jej kierunku)
- squirt (na mnie)
- rimming (ja jej...)
- znalazłem punkt G :D
- seks ze starszą panią

A do realizacji zostało:
- seks z chudą dziewczyną z bardzo małym biustem
- pissing (spróbować, na mnie...)
- BDSM (ona delikatna domina)
- zaliczyć Koreankę lub Japonkę
- śnią mi się... dwie Koreanki albo ... Japonki :D

Mężczyzna

bastianore

Cichy Podglądacz
Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza:(

Zmień partnera, serio. Bo dopasowanie w tej sferze życia jest niezwykle ważne. Skoro twój partner nie chce realizować żadnych fantazji to go zmień. Bo za moment nie będzie chciał cię posunąć w tyłek kiedy będziesz miała ochotę. I seks będzie tylko raz w roku. Jeśli dwie strony nie mają ochoty na realizowanie fantazji to jest ok, ale jeśli jedna ma a druga nie ma to oznacza tylko kłopoty.
Racja, też bym się zastanawiał nad zmianą partnera

A

Abizu

Guest
Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście :)

Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym

Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe :(
Moje fantazje które zrealizowałem to sex w toalecie w centrum handlowym.... Wspólna masturbacja w sadzie.....Sex podczas zabawy weselnej 😁😁

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Moje to było takie że widziałem żonkę jak się rucha z obcym facetem, mietosi i liże jej cycki i spuszcza się w jej cipce oczywiście w gumce

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Żona nie chciała spróbować pozycji na pieska. Ale w końcu dała się przekonać :) Druga sprawa to sex na hiszpana, a żona ma się czym pochwalić 😁

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

Intymnosc

Cichy Podglądacz
Witam.

Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym

Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe :(
Kurczę, tez marzę o trojkącie 🤩🤩🤩

jedyne, co udało mi się zrealizować, póki co, to seks w samochodzie

Kobieta

Okoye

Nowicjusz
Wybór zaliczonych, bylo tego sporo więcej:) ale te opisane były najbardziej palącą potrzebą do zrealizowania:
1. trójkąt
2. gangbangi (najwięcej na raz 11 mężczyzn i ja)
3. seks z czarnoskórymi
4. podrywanie obcych facetów na szybki seks
5. umawianie się na loda anonimowo, tylko kutas w usta i do widzenia
6. zdrada kontrolowana (raz zrealizowana, stała się codziennością i naszym stylem życia:)
7. seks w miejscach publicznych
8. seks ze starszym facetem
9. seks z nastolatkiem
10. picie drinka z dodatkiem spermy z trzech kutasów

Fantazja niezrealizowana (jeszcze;-): maraton seksualny z jak największą ilością partnerów, chciałabym leżeć z rozłożonymi nogami i przyjmować kutasy w pipkę i usta. No i żeby ktoś policzył ilu ich było:)