Niestety nie ale to było by ciekawe spotkanieTak leżę i myślę czy ktoś z tego formu spotkał się z kimś na sex na realizację swoich fantazji ?
Sam jestem ciekaw... A i chętnie bym się umówiłTak leżę i myślę czy ktoś z tego formu spotkał się z kimś na sex na realizację swoich fantazji ?
- seks w plenerze (las, łąka, plaża)Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza
Racja, też bym się zastanawiał nad zmianą partneraZmień partnera, serio. Bo dopasowanie w tej sferze życia jest niezwykle ważne. Skoro twój partner nie chce realizować żadnych fantazji to go zmień. Bo za moment nie będzie chciał cię posunąć w tyłek kiedy będziesz miała ochotę. I seks będzie tylko raz w roku. Jeśli dwie strony nie mają ochoty na realizowanie fantazji to jest ok, ale jeśli jedna ma a druga nie ma to oznacza tylko kłopoty.
Moje fantazje które zrealizowałem to sex w toalecie w centrum handlowym.... Wspólna masturbacja w sadzie.....Sex podczas zabawy weselnejWitam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Podobnie jak u mnie, było na pieska a hiszpan dość często wjeżdża w PirenejeŻona nie chciała spróbować pozycji na pieska. Ale w końcu dała się przekonać Druga sprawa to sex na hiszpana, a żona ma się czym pochwalić
Na pieska wiadomo ale z hiszpanem różnie bywa, moja żonka jak wypróbowała to lubi być posuwana w cycuchyTo przecież jedna z najlepszych pozycji i jeszcze do niej trzeba kogoś namawiać???
Kurczę, tez marzę o trojkącieWitam.
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |