U mnie osobiście:
- dwie wizyty na paniach z roksy, obie starsze blondynki-mamuśki które mocno mnie wyruchały
- seks na prochach i mdma, cała noc na działce uprawiania ostrej miłości aż oboje nie padliśmy. Później jeszcze kilka razy spotkaliśmy się i uprawialiśmy seks.
- seks w aucie ze znajomą z baru, podczas zmiany nowo przyjęta dziewczyna która ze mną pracowała niby przypadkowo dotykała mnie po kroczu i tyłku. Wypinała się i ocierała o mnie, po pracy liczyliśmy utarg i zaczęliśmy się całować. Potem pojechaliśmy autem na odludzie i bzykalismy się kilka godzin
- seks z dziewczyna przy kości, ogólnie to mega mnie podniecają dziewczyny z ciałkiem, dużymi udami i wielkim tyłkiem. Skakała po mnie aż do domu nie wróciły jej koleżanki z imprezy. Druga historia to była 4 lata młodsza dziewczyna która zaprosiła mnie do siebie, ja mocno napalony pojechałem lekko wypity i pod wpływem prochu. Kilka minut po wejściu do pokoju już ja rozbierałem. Jej rodzice akurat gdzieś wychodzili, porządnie wtedy wyruchalem młoda. Na koniec poszliśmy pod prysznic się kapać i dalej się kochaliśmy.
Chciałbym jeszcze kiedyś porządnie porobic się kryształem i obciągnąć jakiemuś facetowi, dałbym się nawet wtedy na spróbowanie posuwać w dupke.
Jak coś mi się przypomni to dopisze