• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
- sex na motorze
- sex w saunie
- sex w miejscu publicznym
- zabawa jajeczkiem gdy było w partnerce w restauracji i samochodzie
- sex w jacuzzi
- sex analny z partnerką z jednoczesnym wibratorkiem w jej cipce, piękne doznania 😊
Hmmm na motorze - mało miejsca, w saunie- strasznie gorąco, w miejscu publicznym- fajna adrenalina 🙂, zabawa jajeczkiem - super sprawa

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Hmmm na motorze - mało miejsca, w saunie- strasznie gorąco, w miejscu publicznym- fajna adrenalina 🙂, zabawa jajeczkiem - super sprawa
Jeżeli chodzi o motor to podniecająca jest cała otoczka związana z tym, sama jazda przed , dotykanie się w czasie jazdy, masowanie, a jak już dochodzi do zbliżenia na postoju to na motorze, obok niego, opartym i przeważnie w odludnych miejscach publicznych, gdzie zawsze może ktoś nakryć.
To samo tyczy się sauny, adrenalina związana z tym, że ktoś może wejść i zobaczyć powoduje, że zapominasz o cieple 😉 ( w saunie tylko raz to robiłem, ale bardzo przyjemnie wspominam)

J

Jedenon

Guest
Jeżeli chodzi o motor to podniecająca jest cała otoczka związana z tym, sama jazda przed , dotykanie się w czasie jazdy, masowanie, a jak już dochodzi do zbliżenia na postoju to na motorze, obok niego, opartym i przeważnie w odludnych miejscach publicznych, gdzie zawsze może ktoś nakryć.
To samo tyczy się sauny, adrenalina związana z tym, że ktoś może wejść i zobaczyć powoduje, że zapominasz o cieple 😉 ( w saunie tylko raz to robiłem, ale bardzo przyjemnie wspominam)
A jaki motur?

Mężczyzna

Pisatiel

Cichy Podglądacz
Seks analny z żoną.
Było to dawno, w pierwszą rocznicę ślubu, jeszcze byliśmy bezdzietni. Żona spytała, jaka jest moja najdziksza fantazja seksualna. Zaniemówiłem, ale napisałem na karteczce, że chciałbym wejść w Jej drugą dziurkę. Ku mojemu zaskoczeniu powiedziała, że możemy spróbować. Skombinowała jakiś lubrykant, wzięliśmy wspólną kąpiel i powoli, delikatnie zrobiliśmy to. Powiedziała, że nie było źle, ale jednak woli normalnie, w pochwę, no i nie wracaliśmy do tego. Co do mnie, było w porządku, ale, prawdę mówiąc, w wyobraźni było nieporównywalnie lepiej.
Dodam, że Jej fantazją była mineta w altanie u jej rodziców. Chodziło o to, że Ona siedziała tak, że jej twarz i ramiona było widać, ja klęczałem z głową pod jej podciągniętą sukienką, tak że mnie nie było widać, ale gdyby któreś z moich teściów akurat wyszło na podwórze, albo gdyby ktoś zbyt uważnie przypatrzył się zza parkanu, mógłby domyślić się, że "ona chyba szczytuje". To było, muszę przyznać, dużo lepsze. :) Później po latach jeszcze powtórzyliśmy to na oddalonej ławce w parku, ale tak pod wieczór, kiedy mało kto tamtędy chodził.