Nie pisałem, że podczas jazdy tylko podczas postoju w trasie1. Jak to zrobić na motorze?
2. Jajeczko fajna sprawa, testowałam
3. W saunie bym się bała, ze umrę z przegrzania chyba
Nie pisałem, że podczas jazdy tylko podczas postoju w trasie1. Jak to zrobić na motorze?
Jajeczko rewelacja w miejscach publicznych mając pilota i obserwując reakcję partnerki1. Jak to zrobić na motorze?
Hmmm na motorze - mało miejsca, w saunie- strasznie gorąco, w miejscu publicznym- fajna adrenalina , zabawa jajeczkiem - super sprawa- sex na motorze
- sex w saunie
- sex w miejscu publicznym
- zabawa jajeczkiem gdy było w partnerce w restauracji i samochodzie
- sex w jacuzzi
- sex analny z partnerką z jednoczesnym wibratorkiem w jej cipce, piękne doznania
Nie obrażaj mojego intelektu, proszę ciekawi mnie pozycja.Nie pisałem, że podczas jazdy tylko podczas postoju w trasie
Jeżeli chodzi o motor to podniecająca jest cała otoczka związana z tym, sama jazda przed , dotykanie się w czasie jazdy, masowanie, a jak już dochodzi do zbliżenia na postoju to na motorze, obok niego, opartym i przeważnie w odludnych miejscach publicznych, gdzie zawsze może ktoś nakryć.Hmmm na motorze - mało miejsca, w saunie- strasznie gorąco, w miejscu publicznym- fajna adrenalina , zabawa jajeczkiem - super sprawa
Nawet nie miałem takiego zamiaru, daleki jestem od takich rzeczyNie obrażaj mojego intelektu, proszę ciekawi mnie pozycja.
A jaki motur?Jeżeli chodzi o motor to podniecająca jest cała otoczka związana z tym, sama jazda przed , dotykanie się w czasie jazdy, masowanie, a jak już dochodzi do zbliżenia na postoju to na motorze, obok niego, opartym i przeważnie w odludnych miejscach publicznych, gdzie zawsze może ktoś nakryć.
To samo tyczy się sauny, adrenalina związana z tym, że ktoś może wejść i zobaczyć powoduje, że zapominasz o cieple ( w saunie tylko raz to robiłem, ale bardzo przyjemnie wspominam)
A jaki motur?
Obecnie nakedA jaki motur?
Ciekawe zestawienie1. Spacer w krótkiej sukience bez majtek
2. Orgazm w miejscu publicznym
3. Spacer z zatyczką analną
Powiedz gdzie Ty tak spacerujesz1. Spacer w krótkiej sukience bez majtek
Orgazm z pomocą kogoś czy czegoś?1. Spacer w krótkiej sukience bez majtek
Chętnie bym to zobaczył, niedaleko mamWarszawa - Pola Mokotowskie