• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

C

col.Greg

Guest
Wydaje się, że Radek19 wjechał na forum jak na tor żużlowy świeżo zakupioną motorynką ( Mega Spust bez obrazy:))

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Nowicjusz
Może warto wrócić do tematu ;)
Piss do ust podczas minetki, seks w drugi dzień okresu bez gumki, lodzik w lesie po grupowym ognisku i pewnie kilka innych ciekawych rzeczy by się znalazło.. :sneaky:

Mężczyzna

Optymista24

Cichy Podglądacz
Hehe, ja na seks w nocnym busie raczej bym się nie zgodziła, ale życzę powodzenia w namawianiu partnerki ; ) A ten strach przed tym, że ktoś zobaczy, to jest właśnie ten element (pozytywny), który w seksie w miejscu publicznym jest najbardziej nakręcający i najbardziej emocjonujący. Trzeba tylko uważać, bo podobno za takie ekscesy można dostać mandat!
Robiłem to w toalecie w samolocie. Extra

Mężczyzna

inkub90

Cichy Podglądacz
U mnie mało jest to czego nie robiłem mam za sobą różne układy od 3 kątów po sex grupowy w miejscach publicznych jak park ,kino ,bar itp..

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
U mnie spełnioną fantazją był trójkąt 2M + 1 K. Jazda bez trzymanki. Pierwszy raz zrobiłem to dawno temu z jedną koleżanką i kolegą. Później, jak byłem w związku, to namówiłem partnerkę i kolegę. Przyjeżdżał do nas na weekend i bawiliśmy się ile popadło. Ona się ubierała w pończoszki i seksowne ciuszki, a my ją macaliśmy, bzykaliśmy ile sił wystarczyło. Później odpoczynek, jakaś kolacja, może film, i znowu jazda. I tak cały weekend. Generalnie zajebioza. A z fantazji, o których nie miałem wcześniej pojęcia, to seks ze starszą ode mnie kobietą. Kiedyś, jeszcze w średniej szkole miałem pierwszą taką przygodę z sąsiadką. Miałem wtedy 20 lat, a ona 31. Prześliczna, wysoka, szczupła kobieta. Spotykaliśmy się z pół roku. A jakiś czas temu też poznałem starszą od siebie o 10 lat kobietę. To, co potrafi w wyrze wyprawiać, to normalnie cudo. Inne fantazje to właściwie nie fantazje, no bo co to za wyczyn anal czy seks w toalecie w kinie, samochodzie, lesie. To są normalne rzeczy. Mam jedną niespełnioną. Kiedyś z koleżanką na polance leżeliśmy i podjechała jakaś śmieciarka, i mówię do niej "chodź się zaczniemy bzykać, niech popatrzą". Ale później pomyślałem, że zaczną nagrywać, gdzieś na YT to trafi i po co nam to.

Mężczyzna

wife's fun

Cichy Podglądacz
U mnie spełnioną fantazją był trójkąt 2M + 1 K. Jazda bez trzymanki. Pierwszy raz zrobiłem to dawno temu z jedną koleżanką i kolegą. Później, jak byłem w związku, to namówiłem partnerkę i kolegę. Przyjeżdżał do nas na weekend i bawiliśmy się ile popadło. Ona się ubierała w pończoszki i seksowne ciuszki, a my ją macaliśmy, bzykaliśmy ile sił wystarczyło. Później odpoczynek, jakaś kolacja, może film, i znowu jazda. I tak cały weekend. Generalnie zajebioza. A z fantazji, o których nie miałem wcześniej pojęcia, to seks ze starszą ode mnie kobietą. Kiedyś, jeszcze w średniej szkole miałem pierwszą taką przygodę z sąsiadką. Miałem wtedy 20 lat, a ona 31. Prześliczna, wysoka, szczupła kobieta. Spotykaliśmy się z pół roku. A jakiś czas temu też poznałem starszą od siebie o 10 lat kobietę. To, co potrafi w wyrze wyprawiać, to normalnie cudo. Inne fantazje to właściwie nie fantazje, no bo co to za wyczyn anal czy seks w toalecie w kinie, samochodzie, lesie. To są normalne rzeczy. Mam jedną niespełnioną. Kiedyś z koleżanką na polance leżeliśmy i podjechała jakaś śmieciarka, i mówię do niej "chodź się zaczniemy bzykać, niech popatrzą". Ale później pomyślałem, że zaczną nagrywać, gdzieś na YT to trafi i po co nam to.
Pięknie... też powiem tak jak Ty, już Cię lubię :D