odważna jesteśKilka dni temu zrealizowałam fantazję o seksie z 22 letnim synem przyjaciółki, gdy ona spała na kanapie tuż obok.
odważna jesteśKilka dni temu zrealizowałam fantazję o seksie z 22 letnim synem przyjaciółki, gdy ona spała na kanapie tuż obok.
Nie bałaś się, że ona się obudzi? A może właśnie to najbardziej Cię nakręcało?z 22 letnim synem przyjaciółki, gdy ona spała na kanapie tuż obok
Dokładnie to, że w każdej chwili może się obudzić, najbardziej na mnie działało. No może na równi z tym młodym, prężnym, nigdy nie mającym dość ciachemNie bałaś się, że ona się obudzi? A może właśnie to najbardziej Cię nakręcało?
Kobiecy trójkąt. Dawno temu. Teraz tylko mąż, ale za to szalejemy erotycznie bardzo.Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Na oczach masz opaskę. Jakie ma w związku z tym znaczenie, czy partnerka jest goła? I skąd to wiesz?Mini fantazja w ramach gry. Siedzę nagi na fotelu z twardym kutasem. Na oczach mam opaskę i jestem przywiązany. Naga partnerka wylizuje mi kutasa, potem go obciąga, następnie przystawia tyłek do mojej twarzy i każe mi go lizać. Cały czas mam zasłonięte oczy. Na końcu obciąga kutasa tak szybko, że spuszczam się jej do buzi.
Teoretycznie może pobudzać go dotykając wybranymi partiami ciała… wtedy czy jest naga ma znaczenie. Plus on liże jej tyłek… przez spodnie trudnoNa oczach masz opaskę. Jakie ma w związku z tym znaczenie, czy partnerka jest goła? I skąd to wiesz?
Fakt, przez spodnie trudno. Może jednak być w stringach, odchylić wąski pasek materiału i szaleć. Czy będzie wtedy ubrana, czy naga?Teoretycznie może pobudzać go dotykając wybranymi partiami ciała… wtedy czy jest naga ma znaczenie. Plus on liże jej tyłek… przez spodnie trudno
Wtedy to wtórneFakt, przez spodnie trudno. Może jednak być w stringach, odchylić wąski pasek materiału i szaleć. Czy będzie wtedy ubrana, czy naga?
Dokładnie! Więc po co podkreślać w opisie fantazji, że jest naga?Wtedy to wtórne
Tego nie wiem ja w ogóle lubię patrzeć na partnerkę więc nie dla mnie takie zabawy.Dokładnie! Więc po co podkreślać w opisie fantazji, że jest naga?
Jeśli się o mnie ociera, i w pewnym momencie podstawia mi tyłeczek do twarzy, to trudno nie wiedzieć. A to, że jest naga mnie bardziej podnieca. No i nie mam tej opaski na sobie cały czas.Dokładnie! Więc po co podkreślać w opisie fantazji, że jest naga?
No mnie zdecydowanie kręci nagość obu osób,to pobudza a sex z opaską kojarzy mi się z czymś grzecznym Przy zgaszonym świetle i czułabym się jak zaczynałam przygodę z seksem 10 lat temuTego nie wiem ja w ogóle lubię patrzeć na partnerkę więc nie dla mnie takie zabawy.
Mogę wyjść na pustaka ale w związku poprostu podnieca mnie nagi facet na mieszkaniu, wraca z pracy i zrzuca wszystko i tak sobie chodzi.Ale rozumiem że każdy ma coś swojegoU mnie tam opaska
i brak widoczności przez jakiś czas pobudzają wyobraźnię i podniecają.
Uwielbiam tak chodzić haMogę wyjść na pustaka ale w związku poprostu podnieca mnie nagi facet na mieszkaniu, wraca z pracy i zrzuca wszystko i tak sobie chodzi.Ale rozumiem że każdy ma coś swojego
Ile masz lat?? A jak koleżanka się dowie??Kilka dni temu zrealizowałam fantazję o seksie z 22 letnim synem przyjaciółki, gdy ona spała na kanapie tuż obok.
Mnie też podnieca paradowanie nago, zarówno wtedy gdy ja to robię, jak i moja partnerka. Podniecają mnie różne rzeczy, w zależności od nastroju.Mogę wyjść na pustaka ale w związku poprostu podnieca mnie nagi facet na mieszkaniu, wraca z pracy i zrzuca wszystko i tak sobie chodzi.Ale rozumiem że każdy ma coś swojego
Nie wiem jak zareagowałaby, gdyby się dowiedziała. Ale to było super podniecające oddawać się młodemu, gdy jego matka spała tuż obok. Spróbowałam z nim później jeszcze kilka razy. Za każdym razem było super. Wiadomo, młode, niezniszczalne ciacho Ale nigdy tak super, jak wtedy.Ile masz lat?? A jak koleżanka się dowie??
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |