Na skraju lasu, tuż obok stoi figurka matki boskiej, kilkadziesiąt metrów od polnej uliczki, ja obciągająca kutasa ze dwadzieścia lat młodszemu mężczyźnie.miałam sex w miejscach publicznych
ale jest dużo innych fantazji które chce zrobić
Na skraju lasu, tuż obok stoi figurka matki boskiej, kilkadziesiąt metrów od polnej uliczki, ja obciągająca kutasa ze dwadzieścia lat młodszemu mężczyźnie.miałam sex w miejscach publicznych
ale jest dużo innych fantazji które chce zrobić
To takie jakby dwa w jednym co ? Ale ciekawie musiało być skoro dobrze to wspominaszSeks z shemale do dziś bardzo miło wspominam.
Seks z shemale do dziś bardzo miło wspominam.
Na początku nie wiedziałam że to shemale ;-)To takie jakby dwa w jednym co ? Ale ciekawie musiało być skoro dobrze to wspominasz
No dobra zapytam jak baba - Ładna była ? jako kobietaNa początku nie wiedziałam że to shemale ;-)
finał na twarz, a następnie pocałunkiWitam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Pewnie jak się nie zorientowała, to musiała być niezłaNo dobra zapytam jak baba - Ładna była ? jako kobieta
Nie mam zdania aczkolwiek - nie wiemPewnie jak się nie zorientowała, to musiała być niezła
Cholerka, jestem w 100 % hetero, ale czasami się zastanawiam, czy gdyby trafiła się taka kobieca ślicznotka to czy bym się nie skusił...
Słyszałam że dobra sąsiadka sąsiada wita w samych majtkach ;-)Ze zrealizowanych, to wróciłem kiedyś z lasu z grzybobrania i w piwnicy, gdzie się przebierałem, naszła moja sąsiadka akurat stałem w bokserkach. Przeprosiłem ją za sytuację, a ona że się przecież nic nie stało. I zaraz dorzuciła, a co ja nie wiem co tam masz? W pierwszej chwili zdębiałem i jak piorun wypalilem nie myśląc, wiem, że wiesz i wiem, że chcesz. Spojrzała i od tamtej pory bzykam ja w piwnicy jak akurat się zejdziemy. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że o takie coś bym jej nie podejrzewał. Uwielbiam jak nago stoimy tuż przy drzwiach wyjściowych lekko uchylonych i ten dreszcz, że ktoś nas nakryje... Boska sąsiadka
Nie słyszałam tego powiedzenia - dobre tyle że moja sąsiadka ma 75 lat byłam nawet na urodzinach Ale dobra KobitkaSłyszałam że dobra sąsiadka sąsiada wita w samych majtkach ;-)
Słyszałam że d
A ciasto jej samo rośnie w rękachSłyszałam że dobra sąsiadka sąsiada wita w samych majtkach ;-)
Może za mało się starałaś? ;-) W moim przypadku było tak, jego kutas w moich ustach, a po wszystkim chwalenie mojego obciągania, umówienie się na kolejną "randkę" i wymiana numerami5. umawianie się na loda anonimowo, tylko kutas w usta i do widzenia
DobreŻona lubi jak ją przykuwam za ręce takimi kajdankami z sex shopu do łóżka w pozycji na czworaka i opasce na oczy.Od razu robi się bardzo mokra i prosi żebym w nią wszedł.Drażnię się z nią przez chwilę ale potem klękam za nią wchodzę w jej cipkę i długo z niej nie wychodzę.Dzięki takim upodobaniom zony wiele razy udal mi się dopuścić do niej naszych wspólnych znajomych.Nigdy nie przypuszczalem że widok mojej z innym może być tak podniecający.Mam na telefonie masę filmików z takich spotkań ale jej na razie nie pokazuję,może kiedyś
Super. To jest to.Rimming zajefajne uczucie wczoraj wieczorem doznalem tej rozkoszy I obdarowalem swoja zone przy tym fisting I pozniej zlizywanie sokow z cipki . Na koniec piekny wytrysk na sliczna buzke mojej zonki. Jazda na maksa.
Z ostatnich mh...wiedziałam, że mojego kolegę z pracy bardzo podniecam, tak się składa, ze kolega wiedział o małym sekrecie moim i koleżanki z biura, z którą mnie jakiś czas przyłapał na pieszczotach podczas wyjazdu integracyjnego. W ramach podziękowania za to, że wziął za nas prace zrobiłam mu z koleżanką soczystego lodzika.
A ze zrealizowanych, oj.... mnóstwo ale lepiej nie wspominać tylko patrzeć w przyszłość, wiele rzeczy jeszcze mnie ciekawi. dlatego się tutaj zarejestrowałam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |