• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona z innym

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Widzę że kolega wybitnie pesymistyczny. Życie ma o wiele więcej odcieni niż sądzisz kolego
Ja zupełnie nie przeczę i nie podważam odcieni życia. Czasami po prostu nie dowierzam w to co czytam. Przeprowadziłem kiedyś poważną rozmowę z użytkowniczką innego forum i stwierdziłem, że tam jest jakiś głębszy problem ze zdrowiem psychicznym. Mówię o tamtym przypadku i wielu innych. Nie piszę, że dotyczy to ciebie, ale wiele przypadków przeanalizowałem wnikliwie i tam ewidentnie jest coś nie tak.

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Ja zupełnie nie przeczę i nie podważam odcieni życia. Czasami po prostu nie dowierzam w to co czytam. Przeprowadziłem kiedyś poważną rozmowę z użytkowniczką innego forum i stwierdziłem, że tam jest jakiś głębszy problem ze zdrowiem psychicznym. Mówię o tamtym przypadku i wielu innych. Nie piszę, że dotyczy to ciebie, ale wiele przypadków przeanalizowałem wnikliwie i tam ewidentnie jest coś nie tak.
opanowałeś "sztukę" pisania bez treści do perfekcji :D .... a ten kuszetkowy to sobie dalej tego Trabanta szykował, szykował.....

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Ciekawi mnie w jakim wieku najczęściej zaczynają zdradzać mężatki?
Chyba niema reguły. Moja żona pierwszy raz wyszła za mąż gdy miała 22 lata. Po pierwszych dwóch latach upojnego małżeństwa, magia znikła. Jej mąż bardziej od niej cenił sobie towarzystwo kolegów, PlayStation, tynk w nosie. Przestał ją posuwać, a ona była młoda i napalona. Odkrył to jeden kolega z pracy i odpowiednio się zakręcił. Gdy porządnie ją przeruchał to dziewczyna odżyła. Potem jeszcze kilka razy się puściła, ostatecznie skończyło się rozwodem z innych powodów.

Teraz jest moją żoną oraz matką, ma 40 lat. Nie chce zdradzać, chociaż wie że nie miałbym nic przeciwko temu. Mały skok od czasu do czasu nikogo nie zabije, mimo to ta mała kórewka już w niej nie siedzi..a szkoda

Mężczyzna

atex

Nowicjusz
Babka, tak jak i facet zdardzi na zasadzie "okazja czyni zlodzieja" albo dlatego że czuje się zaniedbana, znudzona czy chce sobie podnieść samoocenę.
Myślę że nie ma co generalizować, mechanizmy podobne. No, może u nas jest jeszcze ten przereklamowany instynkt zdobywcy.
Ale z życiowego doswiadczenia, na dłuższą metę ze zdrady to wszyscy wychodzą poszkodowani i poobijani.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ale z życiowego doswiadczenia, na dłuższą metę ze zdrady to wszyscy wychodzą poszkodowani i poobijani.
Bo do zdrady też trzeba dorosnąć. Jak ktoś w danej chwili myśli głową ale nie tą co trzeba czy dupą, to później wychodzą z tego historie rodem z wenezuelskich seriali. Myślenie nie boli, ale trzeba nawet w tak ekstremalnych sytuacjach zachować zdrowy rozsądek.

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Bo do zdrady też trzeba dorosnąć. Jak ktoś w danej chwili myśli głową ale nie tą co trzeba czy dupą, to później wychodzą z tego historie rodem z wenezuelskich seriali. Myślenie nie boli, ale trzeba nawet w tak ekstremalnych sytuacjach zachować zdrowy rozsądek.
Zdrada nie powoduje żadnych konsekwencji jeżeli jest robiona z głową. Ja zdradziłem żonę z blisko 40-oma kobietami i dzięki temu nasza relacja przetrwała bardzo długo i nie ucierpiały na tym dzieci. A rozwiedliśmy się jak już dzieci były starsze....

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Zdrada nie powoduje żadnych konsekwencji jeżeli jest robiona z głową. Ja zdradziłem żonę z blisko 40-oma kobietami i dzięki temu nasza relacja przetrwała bardzo długo i nie ucierpiały na tym dzieci. A rozwiedliśmy się jak już dzieci były starsze....
Jest coś w tym co piszesz, chociaż komuś może to się zdawać kontrowersyjne. Kiedy ja mam zamiar skoczyć w bok, to robię to tak żeby nie pozostał żaden ślad tej aktywności. Oczywiście gole na wyjeździe liczą się podwójnie. Moje ego/libido bardzo na tym zyskuje. To z kolei przekłada się na nasze małżeńskie łóżko, więc jest to sytuacja win/win 😉

Mężczyzna

Pat9319

Cichy Podglądacz
Mi się wydaje że kolesie którzy chcą żeby ich żony bzykaly się na boku albo nawet w towarzystwie męża który tylko patrzy mają nie po kolei w głowie albo są jakimiś kryptogejami. Dlaczego nie ma kobiet które szukają kochanki dla swojego męża i sobie patrzą jak ten ją posuwa? Żadnego posta nie przeczytałem na tym forum gdzie to się kobieta dzieli facetem sama nie bzykajac się w tym samym czasie z kimś jeszcze. To jest totalnie jednostronne

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Mi się wydaje że kolesie którzy chcą żeby ich żony bzykaly się na boku albo nawet w towarzystwie męża który tylko patrzy mają nie po kolei w głowie albo są jakimiś kryptogejami. Dlaczego nie ma kobiet które szukają kochanki dla swojego męża i sobie patrzą jak ten ją posuwa? Żadnego posta nie przeczytałem na tym forum gdzie to się kobieta dzieli facetem sama nie bzykajac się w tym samym czasie z kimś jeszcze. To jest totalnie jednostronne
Załóż więc taki post i przekonajmy się czy niema takich kobiet. To co piszesz o Rogaczach to brzmi jak dyskryminacja. Kiedyś tak samo wyrażano się o homoseksualistach.

Mężczyzna

Pat9319

Cichy Podglądacz
Załóż więc taki post i przekonajmy się czy niema takich kobiet. To co piszesz o Rogaczach to brzmi jak dyskryminacja. Kiedyś tak samo wyrażano się o homoseksualistach.
Nie ma sensu zakładać takiego tematu, używałem lupki i nic nie znalazłem a tego typu tematów właśnie z rogaczami są setki na tym forum. A co do dyskryminacji to każda dewiacja zasługuje na akceptację i przyzwolenie? A co z zoofilami i nekrofilami? Dlaczego ich dyskryminujesz?

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Zjawisko nosi nazwę Cuckqueen

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Nie ma sensu zakładać takiego tematu, używałem lupki i nic nie znalazłem a tego typu tematów właśnie z rogaczami są setki na tym forum. A co do dyskryminacji to każda dewiacja zasługuje na akceptację i przyzwolenie? A co z zoofilami i nekrofilami? Dlaczego ich dyskryminujesz?
Serio wrzucasz cuckold do tej szuflady z tym brudem?

Cuckold to szuflada ze swing/SWAP/group seksem

Tak uprzedzonych ludzi omijam z daleka

Mężczyzna

Pat9319

Cichy Podglądacz
Zjawisko nosi nazwę Cuckqueen
No widzisz, na 1000 forumowych rogaczy ani jednej cuckqueen czy też rogaczki 😃 jedyna akceptacja kobiet na kochanki męża to ich wygodne życie które opłaca właśnie ten facet ale tego nawet porównać nie można bo ta żona nie wypytuje potem męża jak się tamta spisała tylko płacze w poduszkę. Coś podobnego co wy tutaj tak uwielbiacie ale w odwrotną stronę nie występuje dlatego twierdzę że to nie jest normalne.