• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona z innym

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Widzę że kolega wybitnie pesymistyczny. Życie ma o wiele więcej odcieni niż sądzisz kolego
Ja zupełnie nie przeczę i nie podważam odcieni życia. Czasami po prostu nie dowierzam w to co czytam. Przeprowadziłem kiedyś poważną rozmowę z użytkowniczką innego forum i stwierdziłem, że tam jest jakiś głębszy problem ze zdrowiem psychicznym. Mówię o tamtym przypadku i wielu innych. Nie piszę, że dotyczy to ciebie, ale wiele przypadków przeanalizowałem wnikliwie i tam ewidentnie jest coś nie tak.

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Ja zupełnie nie przeczę i nie podważam odcieni życia. Czasami po prostu nie dowierzam w to co czytam. Przeprowadziłem kiedyś poważną rozmowę z użytkowniczką innego forum i stwierdziłem, że tam jest jakiś głębszy problem ze zdrowiem psychicznym. Mówię o tamtym przypadku i wielu innych. Nie piszę, że dotyczy to ciebie, ale wiele przypadków przeanalizowałem wnikliwie i tam ewidentnie jest coś nie tak.
opanowałeś "sztukę" pisania bez treści do perfekcji :D .... a ten kuszetkowy to sobie dalej tego Trabanta szykował, szykował.....

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Ciekawi mnie w jakim wieku najczęściej zaczynają zdradzać mężatki?
Chyba niema reguły. Moja żona pierwszy raz wyszła za mąż gdy miała 22 lata. Po pierwszych dwóch latach upojnego małżeństwa, magia znikła. Jej mąż bardziej od niej cenił sobie towarzystwo kolegów, PlayStation, tynk w nosie. Przestał ją posuwać, a ona była młoda i napalona. Odkrył to jeden kolega z pracy i odpowiednio się zakręcił. Gdy porządnie ją przeruchał to dziewczyna odżyła. Potem jeszcze kilka razy się puściła, ostatecznie skończyło się rozwodem z innych powodów.

Teraz jest moją żoną oraz matką, ma 40 lat. Nie chce zdradzać, chociaż wie że nie miałbym nic przeciwko temu. Mały skok od czasu do czasu nikogo nie zabije, mimo to ta mała kórewka już w niej nie siedzi..a szkoda

Mężczyzna

atex

Nowicjusz
Babka, tak jak i facet zdardzi na zasadzie "okazja czyni zlodzieja" albo dlatego że czuje się zaniedbana, znudzona czy chce sobie podnieść samoocenę.
Myślę że nie ma co generalizować, mechanizmy podobne. No, może u nas jest jeszcze ten przereklamowany instynkt zdobywcy.
Ale z życiowego doswiadczenia, na dłuższą metę ze zdrady to wszyscy wychodzą poszkodowani i poobijani.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ale z życiowego doswiadczenia, na dłuższą metę ze zdrady to wszyscy wychodzą poszkodowani i poobijani.
Bo do zdrady też trzeba dorosnąć. Jak ktoś w danej chwili myśli głową ale nie tą co trzeba czy dupą, to później wychodzą z tego historie rodem z wenezuelskich seriali. Myślenie nie boli, ale trzeba nawet w tak ekstremalnych sytuacjach zachować zdrowy rozsądek.