Doświadczyłeś?Nic bardziej podniecającego jak zobaczyć żonę w rękach kolegów. Coś wspaniałego
Przepiękny ślub ,a taka panna młoda/żona to skarb . Szkoda , że jak byłeś pijany to nie siedziała Ci z tą wyruchana i zatankowana do pełna cipka na twarzy A filmik to najlepsza pamiątka ze ślubu Zazdroszczę takiej żonyMoja obecna żona zdradziła mnie w nasza noc poślubną,upiłem się a ta ze złości poszła do pomieszczeć kuchni hotelowej ze swoją druchną i gdy spotkala tam kucharza i jego pomocników podkasała swoją bialą kieckę do góry ściągnęla majteczki, oparła się na stole i wypięła do nich swoje pośladki.Nie musiała długo czekać pierwszy wskoczył na nią jakiś młody, szybko napluł na swojego sterczącego już kutasa,zlapał ją za biodra i zaczął ruchać,szybko skończył tryskając w nią,po nim ustawiła się kolejka i po koleji każdy ją wyruchał.Założyła potem majtki i jak gdyby nigdy nic wróciła do gości.Zobaczyłem to wszystko na filmiku ktory cały czas kręciła jej koleżanka.Dostałem niezłą nauczkę i od tamtej pory z alkoholem spokojnie.
Mam bardzo małą klatkę to nie ma prawa mnie stanąćOK, ale czy masz wzwód, czy też penis jest miękki w trakcie tych akcji?
A 3 kącik wchodzi w grę?To zapraszam na 4 kącik
To nieźle kurwisko xD współczuję szczerzeMoja obecna żona zdradziła mnie w nasza noc poślubną,upiłem się a ta ze złości poszła do pomieszczeć kuchni hotelowej ze swoją druchną i gdy spotkala tam kucharza i jego pomocników podkasała swoją bialą kieckę do góry ściągnęla majteczki, oparła się na stole i wypięła do nich swoje pośladki.Nie musiała długo czekać pierwszy wskoczył na nią jakiś młody, szybko napluł na swojego sterczącego już kutasa,zlapał ją za biodra i zaczął ruchać,szybko skończył tryskając w nią,po nim ustawiła się kolejka i po koleji każdy ją wyruchał.Założyła potem majtki i jak gdyby nigdy nic wróciła do gości.Zobaczyłem to wszystko na filmiku ktory cały czas kręciła jej koleżanka.Dostałem niezłą nauczkę i od tamtej pory z alkoholem spokojnie.
to powiedz jej o tymPrzyznaję, że chciałbym zobaczyć żonę siedzącą na podłodze i otoczoną penisami.
Mnie żona też przekonała i dobrze nam razemJa nad swoim mężem ciągle pracuję. Ostatnio zgodził się na plener gdzie czekało trzech panów., a ja moglam wybrać jednego który by mnie brał od tyłu reszcie pomagalm dojść od przodu. Po nieznajomym od tyłu brał mnie mąż, a panowie kończyli na moje piersi. Było super, ale nadal mało. Z chęcią popiszę z jakąś pabia, która przekonała swojego dontakich zabaw, ale z jakimś kundelkiem, który oddaje swoją żonkę też.
Zazdrość ale podniecenie bierze górę.Tez mnie to zastanawia jakie temu odczucia towarzyszą
Też to lubię dodam że ja uwielbiam żonę na mokro. Czyli ja dolewam po innym od siebie. Piękny widok jak kobieta po wszystkim idzie do łazienki z ociekającą spermą po udachOgromne emocje... To nie do opisania, kiedy widzisz jak inny penis wbija się w Twoją kobietę, a ona płonie z rozkoszy, albo jak wypełnia jej usta i nagle tryska w nich obficie burza emocji i podniecenia.... Kocham moment kiedy inny facet kończy z moją żoną, w jej ustach, na nią, w pupie... Coś niesamowitego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Żona z innym | Seks | 255 | |
C | Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem | Seks | 42 | |
M | Inne Żona pierwszy raz z kimś innym | Opowiadania erotyczne | 5 | |
A | Żona na wesele | Seks | 41 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 |