• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona z innym lub z innymi

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Moja kobieta pewnego wieczoru powiedziała że chce się zabawić we trójkę z jeszcze jednym facetem i tak się stało w aucie na parkingu z chłopakiem z portalu było mega fajne strasznie byłem podniecony jak ssała obce i później wypięła dupe i jęczeć zaczęła nad ranem już nie miała siły buzi otworzyć ale to nie problem bo na dowidzenia złapałem ją i pozwoliłem żeby wszedł w nią prosiła cicho że nie chce już ale to nie prawda była na ustach skończył bo nie chciała otworzyć buzi i poszliśmy do domu i w domu odrazu klękła i mi zaczęła ssać całą klejąca z jego fiuta i zapytalem jak było a ona ze bosko i jeszxze fajnie że ja wysywalismy i dziękuję za finał na buzi na koniec skończyłem i pocałowała mnie namiętnie i poszliśmy pod prysznic bardzo chętnie bym chciała to powturzyc powiedziała z uśmiechem na twarzy
Jestem Hetero mam przerwę od sexu ponad 11 lat praktycznie bez sexu masakra eh 😰 pomału zapominam jak to jest się kochać z kobieta eh. Mogę zrobić Wszystko dosłownie wszystko co zechcesz i rozkazesz mi dogadamy się w każdej kwestii erotycznej obiecuje Ci warto spróbować striker8@wp.pl lub GG 78538173, WhatsApp 571 894 604 czekam warto

Mężczyzna

wittol

Nowicjusz
Jestem Hetero mam przerwę od sexu ponad 11 lat praktycznie bez sexu masakra eh 😰 pomału zapominam jak to jest się kochać z kobieta eh. Mogę zrobić Wszystko dosłownie wszystko co zechcesz i rozkazesz mi dogadamy się w każdej kwestii erotycznej obiecuje Ci warto spróbować striker8@wp.pl lub GG 78538173, WhatsApp 571 894 604 czekam warto
Przykro że tak się męczysz sam .

Mężczyzna

wittol

Nowicjusz
Chciałbyś żeby inni faceci dzieli się swoimi żonami z tobą?