Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
To jest fantazja, którą mam od lat, jest tak silna, że próbuję nią zarazić żonę, czasem ją to kręci, czasem nie. W tej fantazji jestem czynnym uczestnikiem takiego seksu, a czasem tylko widzem.
Cuckold ciekawa sprawa, jednak to bilet w jedną stronę, potem nie ma już powrotu do tego co było. Jeśli partnerka ma wątpliwości to warto się zastanowić co ważniejsze: spełnienie fantazji czy realna osoba znajdująca się tuż obok.
Strasznie mnie podnieca używanie cudzych żon. Czasem marzy mi się po prostu zwalić konia na klęczącą kobietę, a czasem chcialbym włożyć do cipki kobiecie której przed chwilą kilku samców spuściło się na twarz.
Strasznie mnie podnieca używanie cudzych żon. Czasem marzy mi się po prostu zwalić konia na klęczącą kobietę, a czasem chcialbym włożyć do cipki kobiecie której przed chwilą kilku samców spuściło się na twarz.
Po to jesteśmy żeby nas można ruchac już nie pamiętam kiedy się kochałam bo ciągle chce być ostro zerzneta nawet ostro mnie można kutasem w buzie jebac aż się zaczynam dusić od tego jak pakuje do gardła swoją pale bardzo lubię jak mnie nazywają podczas sexu kurwisko albo że jestem szmata lachociagara że jestem bardzo mocno rozjebana między nogami od dawania kademu dupy lubię to jak mnie po twarzy kutasem udawaja twardym wielkim
Widzę masz o wiele więcej doświadczeń w cuckoldzie niż ja z moją żoną.
Moja hotka uprawiała seks w sumie może z 7 facetami w trakcie naszego związku? Wliczając w to lody bez wsadzania do cipeczki. I zawsze bez mojej obecności. Więc mogłem tylko po jej powrocie do domu pmposłuchać i pooglądać jak wygląda po tym jak ja wyobracali i co się działo .
Moja hotka uprawiała seks w sumie może z 7 facetami w trakcie naszego związku? Wliczając w to lody bez wsadzania do cipeczki. I zawsze bez mojej obecności. Więc mogłem tylko po jej powrocie do domu pmposłuchać i pooglądać jak wygląda po tym jak ja wyobracali i co się działo .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.