Trzeba korzystaćNawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógł
Trzeba korzystaćNawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógł
pokaz sie zalanaZawsze jestem ospermiana na moją buzie
Użytkownik zbanowany, raczej się nie piakzepokaz sie zalana![]()
Dobrze że chociaż pofantazjować sobie możemyU mnie pojawiają się raczej klasyczne fantazje - trójkąt mmf lub swingers party
Niestety, z taką tradycjonalistką jak moja żona, to nie ma najmniejszych szans![]()
Jak czytam to co piszesz i robisz to jak by moja kobieta to pisała nie zgadza się tylko tych 15 facetów jak do tej poryNa pasku mnie zalal
Seks, łodziki, klimaty jej stópHej, co twoja lubi w łóżku?
A sperma u Ciebie sie wytwarza czy nie? Jeżeli tak to jak wygląda odprowadzenie nasienia?Ja namówiłem żone na doprawienie mnie rogów i się dla mnie skończyło że mam założony pas cnoty na stałe. Żony nie bzykam i nawet konia nie walę,żona oczywiście ma pełną swobodę w seksie. Dobrze że jak wraca to nie myje cipki tylko każe mnie cipkę wylizać. Obydwoje jesteśmy zadowoleni z tego układu. Myślę że już wcześniej byłem rogaczem.
Czyli upust spermy nastepuje z miekkiego penisa?Żona wibratorem doprowadza mnie do wytrysku w pasie cnoty nie pozwala żeby mnie stanoł. Spuszczam się na żony majteczki i muszę wylizać spermę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Żona z innym | Seks | 255 | |
C | Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem | Seks | 46 | |
M | Inne Żona pierwszy raz z kimś innym | Opowiadania erotyczne | 5 | |
A | Żona na wesele | Seks | 50 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 |