Trzeba korzystaćNawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógł
Trzeba korzystaćNawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógł
pokaz sie zalanaZawsze jestem ospermiana na moją buzie
Użytkownik zbanowany, raczej się nie piakzepokaz sie zalana
Dobrze że chociaż pofantazjować sobie możemy a może żona kiedyś po alkoholu na imprezie też będzie chciała pójść krok dalejU mnie pojawiają się raczej klasyczne fantazje - trójkąt mmf lub swingers party
Niestety, z taką tradycjonalistką jak moja żona, to nie ma najmniejszych szans
Jak czytam to co piszesz i robisz to jak by moja kobieta to pisała nie zgadza się tylko tych 15 facetów jak do tej poryNa pasku mnie zalal
Seks, łodziki, klimaty jej stópHej, co twoja lubi w łóżku?
A sperma u Ciebie sie wytwarza czy nie? Jeżeli tak to jak wygląda odprowadzenie nasienia?Ja namówiłem żone na doprawienie mnie rogów i się dla mnie skończyło że mam założony pas cnoty na stałe. Żony nie bzykam i nawet konia nie walę,żona oczywiście ma pełną swobodę w seksie. Dobrze że jak wraca to nie myje cipki tylko każe mnie cipkę wylizać. Obydwoje jesteśmy zadowoleni z tego układu. Myślę że już wcześniej byłem rogaczem.
Czyli upust spermy nastepuje z miekkiego penisa?Żona wibratorem doprowadza mnie do wytrysku w pasie cnoty nie pozwala żeby mnie stanoł. Spuszczam się na żony majteczki i muszę wylizać spermę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Żona z innym | Seks | 255 | |
C | Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem | Seks | 42 | |
M | Inne Żona pierwszy raz z kimś innym | Opowiadania erotyczne | 5 | |
A | Żona na wesele | Seks | 41 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 |